+1 bodů
696 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak by jste reagovali,když pozdravíte manželky kamarádku a ta vám 2 roky na pozdrav neodpoví,ale když jdete společně s manželkou tak vás najednou zná a odpoví normálně,ale potkám ji za týden a zas při pozdravu otočí hlavu na druhou stranu a dělá že vás nezná,já jsem vydržel dost dlouho ale doma jsem prohlásil že slušnost je pozdravit a povinnost odpovědět na pozdrav a já to dělal dost dlouho a řekl jsem že prostě zdravit přestávám,jednak je mladší než já,ale o to ani tak nejde,jen nevím zda je to neslužné když jí také začnu ignorovat a zdravit ji budu jen v přítomnosti manželky.Děkuji za rady

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

0 bodů
Když je to manželky kamarádka, tak bych se zeptal manželky. Ale příčin může být několik, od toho, že si tě prostě nevšímne nebo nemá náladu na hovor nebo že ti smrdí z pusy, přes to, že jí už někdy manželka sprdla, že po tobě jede, až po to, že si chuděra myslí, že po ní jedeš ty. S ženskejma je to složitý a jejich důvody ke zcela podivnému chování jsou mnohdy malicherný. Nejlepší by bylo zeptat se přímo jí, ale tohle u ženskejch nkam nevede.


0 bodů
To je právě ono,manželky jsem se ptal zda ji bude vadit že ji prostě nebudu zdravit a hned jsem byl za neslušného,povýšeného a alespoň kuli ní bych se mohl překonat.Z jedné strany mě mrzí že mě v tomhle žena nepodpoří ale také mám svojí hrdost.Zdravím i lidí které vyloženě nemám rád a oni mě ale i ti odpoví na pozdrav.Tohle jsem ještě nezažil.
0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)
A nenosí sluchátka ? :-)

Třeba mluvíte potichu a baba vás neslyší. Jednou se to stát může, ale vůbec si neodvedu představit, že bych neodpověděl na pozdrav. Ať má důvody jakékoli, tak to slušné není a osobně bych si o ni pomyslel, že je to nějaká namyšlená *****.

V každém případě bych ji zdravil dále s pocitem, že jsem lepší člověk než ona.
0 bodů

Kamarádka vaší manželky se chová divně, ale může to být tím, že některé ženy rády dělají z komára velblouda.

Třeba jste se na ní někdy usmál a ona si teď namlouvá že o ni máte zájem.

Také je možné že jste ji někdy potkal a neviděl, tedy ani nepozdravil a ona to vám to dává „zbaštit“.

Zdravit je slušnost, odpovědět na pozdrav povinnost. Na vašem místě bych to vůbec neřešila, pustila z hlavy. Je divná, jenže takových žen je hodně, nechte to tak.

Jak říká Opičák, zdravit dál, klidně i s úsměvem. A být nad věcí, protože vy víte že jste lepší než ona.  smiley

 



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 1.6k zobrazení
26.6.2014 v kategorii Společnost Jirka Delon
0 bodů
5 odpovědí 470 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 270 zobrazení
26.7.2014 v kategorii Tato poradna Bohemica Registrovaný (256 bodů)
0 bodů
5 odpovědí 245 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 276 zobrazení
0 bodů
1 reakce 259 zobrazení
...