+2 bodů
209 zobrazení
v kategorii Ostatní
Mám mojeho prvního pejska ale když mu nasypu žrádlo do misky a chci si ho pohladit při jídle tak na mě strašně vrčí a skoro mi kousl. Je to normální? Je to německý ovčák malej.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

9 reakce

0 bodů
To je normální. Při krmení psa nehlaď. Můžeš si s ním hrát po jídle. Pes se může bát že mu chceš jídlo vzít i když tě dobře zná.


0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Normální to neni. Je to nezvládnutá základní poslušnost psa v útlém věku. Je to chyba majitele. Časem z toho může být i vážný problém.

0 bodů
Je to normální u necvičených, nevychovaných psů. Pes v žádném případě nesmí napadnout pána. Místo otázek a čtení nesmyslných odpovědí běžte na cvičák.
0 bodů
Normální to určitě není, špatně jste psa vychovali. I v útulcích než dají psa k adopci testují reakci jak se pes zachová, když mu sáhneme do misky se žrádlem. To proto, že pes který by mohl ublížit malému dítěti které mu bude brát potravu, k adopci vhodný není. Čeká ho převýchova a v případě že by ji nezvládl, je utracen.
0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)
Je to dáno výchovou. Já mám agresivního hlídače (středoasijský pastevecký) a sáhnu mu klidně do tlamy i při krmení. Ale myslím si, že to není žádná vada pejska, když vrčí, protože je to jeho žrádlo. Nedělal bych z toho žádnou vědu.


Související témata

0 bodů
6 odpovědí 554 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.2k zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 663 zobrazení
17.10.2015 v kategorii Zvířata resping@seznam.cz
0 bodů
1 reakce 131 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 193 zobrazení
25.5.2014 v kategorii Zvířata Andrea J.
0 bodů
2 odpovědí 275 zobrazení
...