+1 bodů
316 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Je lepší když uhra vymačkáme, nebo ho necháme dozrát a on pak splaskne ? Co je lepší ? Kromě estetického hlediska.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Určitě vymačkávat. Ať jde ten maz z těla.




Související témata

0 bodů
1 reakce 501 zobrazení
19.8.2014 v kategorii Zdraví, krása Linda
0 bodů
6 odpovědí 191 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 810 zobrazení
+1 bodů
5 odpovědí 129 zobrazení
14.7.2015 v kategorii Zdraví, krása irena K.
0 bodů
2 odpovědí 167 zobrazení
18.10.2014 v kategorii Zdraví, krása anonym
0 bodů
4 odpovědí 211 zobrazení
+2 bodů
12 odpovědí 666 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 295 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 487 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 1.4k zobrazení
...