+3 bodů
223 zobrazení
v kategorii Auto moto
Ahoj chce se zeptat, co si myslíte nebo jaký máte zkušenosti s nákupem auta přes inzeráty na internetu nebo v nějakým autobazaru?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

0 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)

vono je jedno kde si auto vybereš důležitý je si ho důkladně prohlídnou,jak zvenku,tak zespoda,tak zevnitř,zkusit ho projet a zkusit zda vše funguje jak má,proto pokud člověk autum nerozumí je dobré si sebou vzít nákou tu nezaujatou výpomoc která se vyzná a ví kam koukat
hlavně nedat na sladký kecy prodejce a klidně pokud to pude si s autem zajet na stk či do servisu a nechat si ho prohlédnout já říkám že je lepší dát někomu tisíc za prohlídku než za desítky tisíc koupit vrak (y)

S tím, že budu muset vzít mechanika počítám.



0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Jak píše "dabel" je to jedno. Spolehliví prodejci, ale i podvodníci jsou všude a ti podvodníci číhají na laického kupce, který se nevyzná. Já jsem kupoval vloni auto na inzerát a super koupě. Včera jsem koupil auto do města, ale to bylo na základě požadavku u prodejce. Nekupuji nová auta a proto jsem nechal požadavek, až se objeví auto dle mého požadavku, ať mi dají vědět.

A kde to bylo? Já jsem z Brna.

Pokud jsi z Brna, tak zkus áčka, esa, anebo AutoStory, tam jsem taky zadal požadavek a dotáhli mi pěkný fáro. Samozřejmě to nebylo za 50 klacků...

AutoStory neznám, podívám se nebo tam zkusím napsat. Jinak ne velký bazary už jsem koukal. Rozpočet na to mám 200k, takže snad něco pěknýho vyberu. I když některý inzeráty na bazoši vypadají pěkně.

Tak to do AutoStory zaskoč, s nima se určitě domluvíš, no, vlastně kdekoliv. Za 200 tisíc už se dá koupit pěkná ojetina

opicak Registrovaný (769 bodů)

Kupoval jsem v Ostravě, bývalý Auto Heller, dnes Porsche Praha. Potřeboval (...no možná nepotřeboval, ale chtěl) jsem malé autíčko do města. Myslím si, že všude se dá domluvit. Prodejci jsem asi před 2 měsíci řekl, co sháním a oni se mi ozvali. Sháněl jsem předvaděčku nebo roční auto.

0 bodů

Taky záleží, kolik do toho chceš vrazit. U dražšího bych se nebál s odborníkem do bazaru. Tam si vybereš a ještě budeš mít záruky :-)

0 bodů
ahoj, já udělal dobrou zkušenost s firmou auto-story. Pokud to nemáš daleko, zajeď se podívat a uvidíš. Je to kousek od Brna.
Na jejich weboky jsem se díval taky - mají docela dobrej výbšr...takže už se jenom rozhoupat. Řeším totiž podobné dilema, tak snad to vyjde napoprvé :-)


Související témata

0 bodů
6 odpovědí 556 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 193 zobrazení
26.8.2014 v kategorii Auto moto Martin Špaček
0 bodů
6 odpovědí 200 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 448 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 97 zobrazení
1.9.2015 v kategorii Auto moto marie zdvořáčková
0 bodů
0 odpovědí 142 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 309 zobrazení
...