0 bodů
308 zobrazení
v kategorii Finance podnikání
Dobrý den. Nevíte kde bych sehnala pana Lukáše Korce? Někam se stratil a neodpovídá na e-maily a nevím odkud je. Potřebuju ho sehnat. Děkuji za odpověď.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

0 bodů
Napiš co mu chceš, jinak se ti asi těžko ozve.


0 bodů
Nepleteš si to a není to náhodou Kopec? Znám Kopce ale Korece ne.
0 bodů
Angelo Registrovaný (103 bodů)
Vím. Napiš mi na zlak@seznam.cz.
0 bodů
Jako nic proti ale menovat se Korec nebo Korecký tak se raději přejmenuji na ***** a vyjde to líp. Kdy se sem dostane ta šárka jak se tu psalo že to bude nová Adminka? Nebo je zase změna? Zajímavé je že když jsem brouzdal internetem tak jsem našel odkaz na tuto poradnu jako "právní poradnu" tak jsem sem přišel a je to všeobecná poradna. Jako mě to neva ale proč tam někdo napsal právní to nechápu.
Jdu spát, zítra připravuju oslavu, ve čtvrtek slavím 17.let. Jako ještě rok a jsem plnoletej. Začnu ofiko chodit na pivko. To bude ale prča. Těším se moc.
Angelo Registrovaný (103 bodů)
Nechlastej tolik!

Hele, prý tu předemnou byl možná nějaký Korec, sice říkají že se menoval nějak jako Kodec ale já mám po něm pc. Je to ale asi blbost. Je možné že by bydlel na ubytovně jako jsem teď já? Nebo je to blbost? Nastěhoval jsem se po něm, nemá už tu věci asi týden co tu bydlím já. Víš co projíždím záložky v PC atd. Jestli chceš jeho mejl tak napiš a já ho zítra zjistím. Ale nic neslibuju. Vím že o patro níž říkaly že tam chodil takže bych ti možná kontakt sehnal. Mam to poslat na to zlak@seznam.cz?  A odkud si ty? Ze Sokolova? Nebo z Chebu? Nebo úplně od jinud? Já jdu spát, ráno začnu připravovat oslavu. Ale podívám se sem. Jestli napíšeš že chceš ten kontakt tak zajdu za správcovou a za klukama dolu jestli na sebe nechal mejl nebo nějaký kontakt. Nezlob se ale pozítří slavím 17 tak se to musí připravit. To je jednou za život. A 18, to bude mejdan jako kráááva. To si pište...

Angelo Registrovaný (103 bodů)
Přijď někdy na Skype. :-)


Související témata

0 bodů
0 odpovědí 213 zobrazení
0 bodů
1 reakce 221 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 831 zobrazení
2.10.2015 v kategorii Finance podnikání Barták František
+1 bodů
3 odpovědí 325 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 205 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 491 zobrazení
...