0 bodů
172 zobrazení
v kategorii Tato poradna
Ahoj, mam prosbu o radu..(je mi 19 / v tomhle roce 20/ a chodim na druhy obor a pochazim z osmi deti : dve starsi sestry maji sve rodiny, starsimi bratry udrzujeme neutralni vztah a matka je rozvedena ale otec bydli porad s nami- doufam ze toto male info pomuze)
Doma mam problem ohledne rodiny. Mladsi sourozenci mi delaji naschval (vetsinou), abych zvysila hlas. A pak mama mne okrikne jen proto ze na ne rvu i kdyz zacali oni. Prestala se mnou mluvit jako matka s dcerou a zajima se pouzeno mladsi sourozence (ja se snazila udrzet ten krehky duverny vztah) tim zapricinila ze jsem prestala duverovat jim. Jedna ze sester byla odmalinka bliz, nebot jsem se rada o ni starala a byli jsme si nejblize. Jenze pak se zmenila. Je mamin benjaminek a nakonec ji prizvukuji zbyvajici dva nejmladsi sourozenci. Matka se mnou mluvi tehdy co se delala v praci a nejmladsi sestra jen tehdy kdyz matku pomlouva kdyz se pohada s matkou..Nejmladsi bratr me "sikanuje"  i kdyz to reknu tak nic a kdyz ho servu (nebo na mladsi sestry) tak to schytavam vetsimou ja.. Potom jsem se prestala zajimat jakne pomlouvaji a nechavam se od nich ublizovat ... Proste mame nic nezajima pokud se nejedna o danu nebo o honzu(popriklad annu) citim se vycerpane z toho vsecho. Zajima se jen o ne (hl.o danu ktera ma pritele- jen proto ze jsem nemela a nemam pritele pro ni znamena ze mne prevysuje a tim naznacuje ze je dokonala dcera) a ja jsem pro ne vetsinou vzduch..(jen tehdy kdyz jsem byla na operaci a po ni se o mne do urcite dobe zajimala) pripadam si odstrcena...omlouvam se ze pisi s chybami a taky jak je to dlouhy a Děkuji za pomoc či odpovedi

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Jsi vlastně již dospělá, zkus se na to podívat očima těch druhých. Jistě to neni lehké, ale život nebývá lehký. Těžko soudit pouze z jednostranné informace.  Buď ráda že máš tak velkou rodinu, važ si ji a buď na ni hrdá. Po létech budeš ráda, že tak velkou rodinu máš. A taky se říká, že všechno zlé je k něčemu dobré. Ze zkušenosti ti mohu potvrdit, že to zlé se časem vytratí.




Související témata

+3 bodů
1 reakce 165 zobrazení
0 bodů
1 reakce 90 zobrazení
1.6.2016 v kategorii Diskuze Jana
0 bodů
4 odpovědí 177 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 311 zobrazení
6.7.2014 v kategorii Tato poradna inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
1 reakce 156 zobrazení
21.6.2014 v kategorii Tato poradna anonym
0 bodů
0 odpovědí 128 zobrazení
20.1.2017 v kategorii Počítače, internet Jan Šichnárek
+3 bodů
1 reakce 274 zobrazení
+3 bodů
0 odpovědí 408 zobrazení
2.9.2015 v kategorii Multimédia a hry Poustevník
+2 bodů
0 odpovědí 205 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 432 zobrazení
30.10.2014 v kategorii Počítače, internet elis Registrovaný (157 bodů)
...