0 bodů
813 zobrazení
v kategorii Diskuze
Dobrý večer, chceme kupovat dům, který nabízí tato M&M realitní kancelář. Dům se nám hrozně líbí, vyhovuje nám cenou, lokalitou tím jak je vymyšlený prostorově prostě ve všem. A jak píšu je přes tuto realitku a já s nimi nemám vůbec žádnou zkušenost. Tak jsem se chtěla zeptat jestli se na ně můžu v klidu obrátit s tím, že nám celou koupi zprostředkují, veškeré smlouvy zajistí atp. Budu moc ráda za vaše zkušenosti o které se semnou podělíte.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

0 bodů
Zkušenosti s m&m reality nemám, ale podle mě když nabízí ten dům nějaké realitní firma tak vám musí zajistit vše potřebné, já bych to zkusila a uvidíte za to nic nedáte, ještě když máte o ten barák takový zájem.


0 bodů
Nekupoval jsem, ale prodával s touto realitkou. Od začátku prodeje až do konce, jsem s makléřem neměli žádný problém. Průběžně nás informoval, co děje a co je v plánu a byl velmi vstřícný. Takže za sebe mm reality mohu doporučit.
Děkuju moc za zprávy :) Komunikovala jsem s jedním makléřem z m&m reality zatím pouze telefonicky a budeme mít schůzku. Tak doufám, že všechno klapne. Tomáši mohu se jen zeptat, makléře jste si vybral sám?
Já jsem zašel do kanceláře M&M reality kterou máme ve městě. A tam se mě ujal makléř sám, takže jsem si nikoho nevybíral. Ono to je podle mě stejně jedno, každý makléř od nich by měl být stejně šikovný když pracují pod takovou společností.
Taky jsem to vyřešila přes ty jejich m&m reality kanceláře. Už je to teda docela dlouho, ale byla to pro mě nejrychlejší volba. Těch kanceláří mají fakt hodně co jsem koukala po internetu.
0 bodů
Makléř z této realitní společnosti nám pomáhal už dvakrát. Nejdříve kvůli bytu a pak s chalupou a všechno bylo na jedničku.
0 bodů
Také mám z M&M reality zkušenost. Dvakrát. Jednou prodávali naše rodiče barák, přesLaura jejich makléře kterého nám doporučili po letech a shodou okolností tam stále v té jedné kanceláři dělal a nám pomohl s koupí naopak. Vše bylo super.
0 bodů
U MM reality dělá můj dobrý známý ze školy, zjistili jsme to uplnou náhodou když jsme chtěli kupovat pozemek. Kdyby chtěl někdo kontakt rád předám. Byl nám nápomocný.
Dobrý den, já bych měl zájem o kontakt na makléře z MM reality, ale spíš odkud jste. Chceme pronajímat byt a potřebuje pomoct ale jsme z Brna. A raději bych nějakého realiťáka na doporučení.
Já jsem z Prahy, ale MM reality mají hodně poboček, tak bych se vůbec nebál nějakého makléře oslovit. Budete mít hlavně o hodně práce méně.
0 bodů
My jsme s pomocí realitního makléře z MM reality kupovali zahradu. Za koupí stálo docela dost překážek, tak jsem trochu báli, že vlastníkem nebudeme. S makléřem jsem mohl komunikovat prakticky kdykoliv. Byl obětavý co se týče nás a to pro mě bylo velké plus. My doporučujeme.
Můžu se zeptat kde jste si pořizovali zahradu ? My jsme si v okolí Říčan vyhlídly moc hezký pozemek se starším barákem, který by potřeboval rekonstrukci a na netu jsme našli, že je k prodeji přes MM reality. Tak přemýšlíme, že toho makléře kontaktujeme.
Tak my jsme z Jílového u Prahy takže to je od sebe docela z ruky…Každopádně já si myslím, že když to zkusíte, tak za to nic nedáte. Budete vědět jaké jsou požadavky, co ta prodej obnáší atp. tohle všechno vám on sdělí.
0 bodů
Já jsem nedávno dostala tip od známé na makléře z MM reality. Ten zařídil vše, od prohlídek až po přípravu smluv a finální podpis. Doporučuju je.


Související témata

+1 bodů
2 odpovědí 243 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 448 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 302 zobrazení
0 bodů
24 odpovědí 4.0k zobrazení
4.10.2017 v kategorii Móda, oblečení Marcela Fialová
0 bodů
3 odpovědí 577 zobrazení
13.4.2017 v kategorii Zdraví, krása Tomas Ulrich
0 bodů
6 odpovědí 606 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 990 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 360 zobrazení
...