0 bodů
311 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Jakou máte zkušenost? Bývá čerstvá?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Pokud se prodává ve velkých řetězcích, nebo v pekárně a je vydávána za 'domácí', tak je většinou čerstvá a pouze z nastrouhaného bílého pečiva. Zásadně nekupovat strouhanku fabricky balenou, tam bývá i nastrouhaný chléb a bůhví co všechno a je to jako bys obaloval v pískovišti :D



0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Je jednodušší si koupit rohlíky a po uschnutí je nastouhat - nekupuju hotovou.
:o

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Souhlas, ale někdy se to tak semele, že není dost času ...:o

mowla Domácí (2.9k bodů)

No jo - já strouhanku vlastně ani moc nepoužívám - vlastně snad jen do štrůdlu (a nebo, někdy na houby, květák či brokolici).
:o
´Litr´ strouhanky mám na hodně dlouho.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já si v poslední době dělám častěji smažené řízky ( než mi to žlučník zatrhne ) a strouhanku dávám i do sekané. Je to o zvyku, tak mne to doma naučili/y (happy)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Ohledně řízků - já raději steaky.
A sekačku dělám bez strouhanky a bez mouky - maso je maso. Míchám cca 2/3 vepřového a 1/3 hovězího, hovězí umíchám jako prát (do formy ´pasty´) - je to taková jiná sekaná.
:o

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Nedá se určit v jakém je kupovaná strouhánka stavu. Někdy je čerstvá, dost často také ne. Doma nastrouhané rohlíky jsou jistota.



Související témata

+3 bodů
1 reakce 472 zobrazení
...