0 bodů
2.4k zobrazení
v kategorii Počítače, internet Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já to rovnou hodila do spamu, ale během dne jsem zjistila, že podobně postižených jsou spousty. Dostali jste taky takový mail, nebo ví někdo o co se jedná?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

15 reakce

+3 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

myslíš od tohoto?
http://opcebinarni.cz/miroslav-kadlec-a-binarni-opce
já teda spam nedostal ani nepamatuju...

zzzzz Registrovaný (420 bodů)

No něco o vydělávání to je:-(((sun)



+2 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Mám asi 10 adres, přišel mi zatím na 3:-(((

(sun)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Tak to už ze tří desetin bohatneš, ne?
:o

zzzzz Registrovaný (420 bodů)

No jasně, už jsem za vodou:-)))))))))))))))))
(sun)

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Ne...
Ledaže by takový přišel na můj mail, který používám k různým registracím - ten mažu skoro bez koukání...
:o

Ahoj místo těch výše uvedených různých seriózních webů bych se zaměřil přímo na skutečné obchodování podle toho , jak se cena chová, žádné indikátory a podobné nesmysly, nejvíce informací ohledně binárních opcí, ale spíše zajímavé techniky obchodování jsme nalezl na webu zde.

Navíc jsem členem skupiny powerful trader, kde nám Martin společně pomáhá.

 

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nejde mi do hlavy, jak ten člověk dokáže v krátkém čase rozeslat tisíce mailů a kde vezme adresy. S podobným případem jsem se ještě nesetkala a snad ani nesetkám.
Princip binární opce se ani pochopit nesnažím a jak na tom ten Kadlec vydělává už teprve ne.

Taky jsem to dostal do schránky a okamžitě mazal a manželka dostala email od Huberta Nováka s titulkem: Také vy můžete mít tak enormní a tvrdé erekce. (rofl)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Co si s tím manželka počne? (rofl)

Já to tady ještě neumím. (emo)

+1 bodů

Jedná se samozřejmě o scam viz http://investplus.cz/investice/miroslav-kadlec-a-binarni-opce-dalsi-scam/ jen mne zarazilo, že za Kadlecem i těmi dalšími fiktivními "milionáři" včetně jejich zahraničních klonů stojí několik ČECHŮ. No, vlastně mne to ani tak moc nepřekvapuje ...

+1 bodů

Že je to podvod je jasný, teď jen jak zabránit tomu aby to neposílal. Já to zatím řeším tak, že si v MS Outlooku udělám pravidlo na jméno Miroslav Kadlec a zprávu přepošlu a smažu. Pošlu ho na mail, který najdu jako administrativní kontakt u domény, ze které mail přišel. Admin kontakt najdu na některém whois pro domény com.

Zdar

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Můj dotaz je z června, já už to dávno neřeším. Kdyby náhodou něco přišlo, tak to stejně půjde rovnou do spamu :)

+1 bodů

Za tímto email podvodem stojí jistý vážený český internetový podnikatel. Jméno je veřejně známé, ale skryté za offshore společnosti. Nicméně každý průměrně inteligentní člověk nemůže ty jeho návody brát vážně. Zejména ze začátku tou reklamou vydělal miliony. Hlavní je vědět jak binární opce fungujou: http://spekulant007.cz/je-obchodovani-s-binarnimi-opcemi-zavisle-na-nahode/

Mohu se zeptat na jméno toho podnikatele? Kdyžtak privátně megasazkar@gmail.com já mám zas jiné informace kdyžtak pro vás.. Díky
0 bodů

ano, chodí mně to pravidelně, do spamu.

0 bodů

Stačí si do filtrů přidat od příjemce: Miroslav Kadlec a provést akci: smazat zprávu. Problém ale vyvstane, až budete potřebovat skutečného Miroslava Kadlece... Spousty spamovačů mění e-mailové adresy, takže blokace jednotlivých adres je neúčinná.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Žádného Kadlece už NEŘEŠÍM!!!

0 bodů

Nevadí, že neřešíš,někdo třeba ještě řeší, proto to vlálno ještě žije - dnes je už září, od založení vlákna uplynulo více než 3 měsíce. Mě tenhle scam přišel až teď. Pan "Kadlec" má zřejmě douhé prsty. Dopis už má i v maďarštině. Mažu.

0 bodů

Ano také mi chodí, na pár jsem odpověděla, že se namáhá zbytečně a zatím už třetí den nic. Počítám ale, že se odradit nenechá. Jméno je mi známé. Pán se stejnými iniciálami se angažoval také v podvodných nabídkách na domácí práce.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já nereagovala, hodila jsem ho do spamu a mám pokoj :)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Tohle rovnou maž (dávej do spamu - jako Sůwa) - už jen otevření může být nebezpečné...
:o

0 bodů

Mě chodí na mail od miroslava kadlece, mira, miroslava a já nevím jak ještě se jmenuje minimálně jeden mail denně....ráda bych se toho zbavila....poradí mi někdo jak?

mowla Domácí (2.9k bodů)

Nastav si filtr - pokud napíšeš, na jakém mailserveru máš mailbox, dostane se ti i přesné rady, jak.

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Jdi do e-mauli a oznac ho jako smam ...popripdade si to nastv v nastaveni filtru ..no nejlepsi bude kdyz nam reknes u ceho mas Email >>> seznam..centrum..outlook atd ...my ti napiseme presny navod ...:D
Nebo nechod do emailu vubec pouzivej ..Mozillu Thunderbirld a mas pakoj tam jsou antSPAMove filtry dobre pouzitelne ....:D ...pokud mas vic emailu ..tak si se svedes do jednoho a nemusis otevirat email po emailu aby jsi zjistila jakou mas kde co za postu ....
Ikdyz toto jde i u klasickych emailu ..mam jen tri zchranky vice nereba ...a ty mam svedene do Outlook.cz do mictrosofru takze kdyz otevru jeden email tak vidim i E-maily z jinych adres ...:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů

Je mi jasné, že když takový Email pošle Miroslav Kadlec tisícum lidí, tak se vždy nějaký "chytrák" najde, ale proboha lidi, dyt to neni tak tezke se podívat po netu o co se vlastne zase jedná. Pokud se chcete vyhnout podobným podvodům, tak doporučuju mrknout třeba tady http://ibinarniopce.cz/podvod/ je tam celej seznam obdobných lidí, jako je Miroslav Kadlec a nejen to jsou tam i takové ty "zaručené technologie", které doposud nikdy nebyli odhaleny a o co se doopravdy jedná.

0 bodů

Je to přeně tak jak píše Petr. Tihle "podvodníci" v drtivé většině případů doporučují problémové brokery (společnosti bez povolení od ČNB nebo brokery, kteří doslova okrádají své klienty). Pokud o opcích uvažujete, zřiďte si nejdříve demo účet (viz. Binární opce - demo účet). S trochou šikovnosti je demo zadarmo a začínající trader si na něm vyzkouší jak obchodování opcí tak i samotnou platformu. Protože jde o testovací účet, je to vždy bez ztrát :)

Pokud chcete například demo účet u brokera TopOption, tak ten je podmíněný vkladem 100 dolarů. Pokud ale vklad uskutečníte a nebude se vám demo, nebo brokerova platforma líbit, můžete si peníze během pár dnů zase vybrat zpátky. 

Pokud se nechcete registrovat a chcete to prostě teď hned zkusit, tak doporučuji tento binární opce demo účet. Naprosto jednoduchý na použití, během chvíle obchodujete. 

0 bodů

Vím o co se jedná. Jedná se o druh podvodné stránky, která líčí, jak jsou binární opce strašně jednoduché. Musíme si to upřesnit, binární opce jsou jednoduché, ale pouze jejich princip je jednoduchý. Obchodovat následně  binární opce, není zase tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Co je důležité, je hlavně čas, který tomu budete věnovat. Pokud se budete málo připravovat a začnete obchodovat, tak pravděpodobně nebudete úspěšní. Chce to čas a také hlavně zkušenosti. Já osobně se o binární opce také zajímám, jsou to asi 3 měsíce, co jsem začal. Zatím obchoduji na demo účtu, kde si všechno pěkně zkouším. Je opravdu důležité, dám tomu čas a učit se. Když začínáte s binárními opcemi, chce to dobré informace, tipy, nebo nějakého průvodce, který vám vše pěkně od začátku vysvětlí. Já jsem vyzkoušel tyto tipy pro začátečníky, jsou skvělé a hlavně vám pomohou. 

Vždy si pamatujte 5 nejdůležitějších tipu, kterých byste se měli držet při obchodování binárních opcí

  • Nikdy neobchodujte s více, než si můžete dovolit ztratit
  • Vaše cíle musí být realistické 
  • Vzdělávejte se
  • Vaše psychika je váš nepřítel
  • Začínejte pomalu, ale jistě
 
Přeji hodně štěstí při obchodování. 
 
Radek

 



Související témata

+1 bodů
1 reakce 108 zobrazení
2.6.2015 v kategorii Počítače, internet anonym
0 bodů
2 odpovědí 131 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 142 zobrazení
15.8.2016 v kategorii Diskuze Anonim72883829202974643
0 bodů
5 odpovědí 302 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 254 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 168 zobrazení
21.9.2014 v kategorii Společnost anonym
+3 bodů
2 odpovědí 158 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 306 zobrazení
...