0 bodů
235 zobrazení
v kategorii Auto moto zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Opicak mi v jedné mé předchozí otázce odpověděl, že má antiradar. Máte ho také? Já ne, kdysi jsem ho měla, je to tak 15let a fungoval na tom principu, že rušil policajtům ten jejich měřák, ale oni vždy poznali že to mám a vždy jsem to musela rychle odpojit a schovat, no bylo to na nic, rozjeli se za mnou i když jsem kolem nich projela rychlostí slimáka:-(((

Funguje to i dnes tak, nebo už je to vymykané?

Kupovat si ho nebudu, od autonehody jezdím velice pomalu, takže by mi byl na nic, jen mě zajímá, zda došlo k jeho vylepšení:-)))

(sun)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

zadejte popis obrázku zdeMowla... ne tak docela jak píšeš.
Záleží na tom, jakým způsobem probíhá mření. Obyčejné radary tapu Ramer7, 10, to jsou ty v běžných policeních autech když měří, tak vysílají signál (furt), který detektor zachytí na cca 200 metrů. Detektor je u nás povolený, resp. není zakázaný na rozdíl od sousedních států. Co se Laseru týče, tak tam je to jasný, zaměří, vyšle paprsek, změří mě a mě zaječí antiradar. Tady je už pozdě.
Dálniční Passaty měří porovnáním rychlosti a detekovat nejdou. Tam je vše na řidiči. Bohužel mám vyzkoušeno.
Já mám antiradar 8 roků (viz foto) nastavený speciálně na naše frekvence a nikdy se nespletl, nikdy nedělá falešné poplachy. Je stoprocentní. Nevím kolik stojí dnes, ale tenkrát byl za cca 18500,-
Falešné poplachy dělají takový ty hračky za pár tisíc.

Mnohé informace o antiradarech najdeš na www.antiradary.net
Zde jsem ho i kupoval.



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

"antiradar"
a) rušička - (zahlcuje) pásma, na nichž se měří (radiolokátory) a nebo vysílá matoucí impulsy (lasery)
b) detektor - scanuje používaná pásma a pokud zaznamená radar v chodu, upozorní řidiče
Variantu a) policejní radary detekují a var. b) je skoro k ničemu, dneska už nejsou ´měřiče´ zapnuté kontinuálně - takže v okamžiku detekce je už rychlost změřena.
:o
Možná je nějaký systém, o kterém nevím - ale ty, o kterých vím, nefungují.


Já jezdím někdy i hodně rychle, ale zatím se mi (´tukyťuk´) daří po policajtech koukat, už jsem za rychlost tak 15 let neplatil.

+1 bodů

Kdo potřebuje antiradar , je neukázněný a nejenom řidič.

opicak Registrovaný (769 bodů)
Upraveno opicak

No nevím jestli neukázněný. Každopádně neustálé dirigování jak mám jet rychle mi připadá jako omezování osobní svobody. Nepotřebuji aby mi kdosi stále říkal, tady pojedeš 30, protože to tu nějaký ***** nevytočil, tady nesmíš předjíždět, protože se tu jiný ***** zabil, když neuměl jezdit a bezmezně věřil nějakým ESP a ABS nesmyslům. Ano, rychlosti nedodržuji a nebourám. Jezdím tak, jak se mi zdá vhodné. Někde pomaleji, než nařizují zákony (podél nástupních ostrůvků, když předjíždím autobus v zastávce, atd.) ale odmítám jet 50km/hod v polích, když jsou u nás obce ohraničeny pravděpodobně hranicí katastrálního území obce a ne jen zastavěnou oblastí, kde se pohybují lidé.

A na to právě mám antiradar, abych nemusel pořád čumět na tachometr, když to nepovažuji za účelné a smysluplné. Ne proto abych tam jel 200, ale abych nebyl popotahován za překročení rychlosti třeba jen o 15 km /hod.



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 705 zobrazení
19.5.2014 v kategorii Ostatní Libor Pužej
+3 bodů
3 odpovědí 198 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 99 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 73 zobrazení
11.9.2015 v kategorii Auto moto Míra Hájina
0 bodů
1 reakce 625 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 127 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 117 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 166 zobrazení
16.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Melichar Radek
+1 bodů
3 odpovědí 773 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 451 zobrazení
...