0 bodů
286 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása

Poradí mě nějaká paní nebo slečna? Budu rodit a začala jsem se strašně bát co mi čeká. Je to tak moc bolestivé? Děkuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

No tak já nevím, ale když jsem prodělal ledvinovou koliku, tak mi lékařka řekla, že bude raději rodit, že to je menší bolest. Myslím si, že už to pár žen zvládlo před Vámi, tak to zvládnete určitě taky. Radost z nového života překoná všechny bolesti.
Držím palce a pak dejte vědět.



+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

To asi jak u koho, ale nejhorší je předem si tu bolest představovat. Dříve se kvůli tomu chodilo na předporodní psychoprofilaxi, kde se budoucí maminka, případně i tatínek, seznámili se všemi podrobnostmi porodu. Bylo to povinné, jak je to teď nevím.

+1 bodů
Laura Host (10 bodů)

A když jste to dělali, tak ses nebála? :-)))....Bolí to jak koho, jedna porodí "za rohlik", druhá u toho zemře, to je prostě fakt, říká se, že žena, která se bojí, není na porod psychicky připravená, ale já tomu nevěřím, přečteš si to v knihách, nebo chodíš na nějaký kurzy i s partnerem a pak vyfasuješ na sále takovýho debila, co ti celej porod pokazí svým chováním, ano, ano, i to se stává, bohužel, zajímej se tedy i o to, kdo tam bude, jaký při porodu je atd...porod příjde nečekaně, zvlášť u páru, který je spolu denně, kdo si má asi tak pamatovat, kdy jste počali, když jste spolu denně? Vyber si tu nejlepší porodnici, pokud to teda jde, a neboj se, na konci je to vždy stejné - ta nejkrásnější chvíle v životě ženy, nenech si ji pokazit strachem, dělej, co ti říkají, zvládneš to, neboj se :-)

0 bodů
frantaXX Registrovaný (298 bodů)

Ja bych tipoval, ze to zalezi od toho jak jsi velka, dale od vyskovyho rozdilu k tvymu partnerovi - kdyz je rozdil vetsi jak 15 cm, tak bude to dite(zase -jen chlapec,4,2kg) veliky, je-li ovsem manzel vysoky jako ty ( a holcicka 2,5 kg), tak to bude jen prochazka rajskou zahradou (smoking)



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 467 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.6k zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 652 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 236 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 149 zobrazení
12.8.2014 v kategorii Zdraví, krása anonym
+1 bodů
2 odpovědí 223 zobrazení
7.7.2015 v kategorii Zdraví, krása Lacík
0 bodů
4 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 781 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 256 zobrazení
...