Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
301 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Recept prosím?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

1 reakce

+2 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Je to zcela jednoduché
Bramborák (starší název cmunda) je tradiční pokrm většiny slovanských a germánských národů a Maďarů, který se připravuje smažením tenké vrstvy těsta z jemně nastrouhaných syrových brambor, mouky, vajec, česneku, soli a majoránky, případně mléka a dalšího koření (kmín, pepř, nakrájená cibule) na tuku. Jí se teplý, samostatně nebo se zelím a uzeným masem (kaplická cmunda), jako obal vepřového masa (havířský nebo slezský řízek) nebo se škvarky

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Ježkovy oči, Brede, mně se sbíhají sliny, mňam.......(pizza)





Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 236 zobrazení
+2 bodů
4 odpovědí 314 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 382 zobrazení
0 bodů
1 reakce 210 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 120 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 414 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 451 zobrazení
21.7.2014 v kategorii Vaření, jídlo Bohemica Registrovaný (256 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 2.0k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 359 zobrazení
24.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
17 odpovědí 725 zobrazení
...