Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
283 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Můžu použít naložený kopr? Nebo musí být čerství?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

4 reakce

+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Najdeš na netu spoustu odkazů. Třeba zde :
http://ekucharka.net/koprova-omacka-video
Kopr může být nakládaný, proto se taky nakládá



+1 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

...jde obojí,do polívky i omáčky
v

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Ovesný nápoj? A kde je smetana?(think)

Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

ovesný nápoj byl dřív náhražkou mlíka a dnes je to IN,čti tady:
http://www.vitalia.cz/specialy/cim-nahradit-mleko-rostlinne-napoje-vcetne-receptu/ovesny-napoj/

Briketka Registrovaný (498 bodů)

no já taky musím místo mlíka mít náhražky,
ale to by mě nenapadlo výbornej nápad hned
to vyzkouším mňam už se těším mám domácí
vajíčka to bude bašta :)

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Receptů najdeš spoustu - a lepší, než naložený, je kopr čerstvý - už ta vůně jenom jej krájíš je báááječná.
:o

0 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Dám ti můj recept:Půl litru mléka a stejné množství vody,přisyp 4 plné velké lžíce cukru,osol,opatrně,přidej velkou lžíci másla,chvíli povař,pak v jedné šlehačce rozmíchej hladkou mouku,vlij do omáčky.Do hrníčku rozklepni 4 vejce,jen je trochu prohrábni,aby se žloutky protrhly a dej do omáčky a teď přidej i nasekaný kopr a chvíli povař.Hotovo a dobrou chuť.



Související témata

0 bodů
1 reakce 171 zobrazení
0 bodů
1 reakce 253 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 210 zobrazení
0 bodů
1 reakce 181 zobrazení
30.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Zbyšek
0 bodů
1 reakce 169 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 412 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.3k zobrazení
9.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 115 zobrazení
...