0 bodů
708 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Nebo proč se dělá v zimě?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+3 bodů

V nouzi i v létě se dá udělat zabijačka, ale nedají se dělat výrobky, obzvlášť ty s krví. Masařky jsou svině, ty neuhlídáš.



+2 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

proč by ne,jsou s tím trochu jiné starosti ale jo,párkrát jsem takhle narychlo zabíjel...
--- v zimě nelítaj mouchy a je zima >>> maso lépe vystydá a provětrá se ( >>> všechny masny a jatka jsou chlazené >>> proč asi? ),a dobře se pije grog...

mowla Domácí (2.9k bodů)

I slivovice lépe chutná...
:D



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 745 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.3k zobrazení
9.8.2014 v kategorii Zvířata mama Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
2 odpovědí 122 zobrazení
15.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Alena Xxx.
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 886 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 588 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 155 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 403 zobrazení
24.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Evžena
0 bodů
1 reakce 4.6k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.7k zobrazení
17.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Terka
...