0 bodů
795 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Udil jsem kuřata a byly hořké. Je to dřevem? Na jakém se má udit?

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

0 bodů

Jakým dřevem jsi udil? To je podstatné !



0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Může to být dřevem. Nejlepší je bukové, suché bez kůry. Lze využít i dub, popřípadě některé ovocné stromy

... i olše, bříza, kaštanovník, javor, ořech, jasan.
Jasan?!

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Kuřata ´snadno´ zhořknou - stačí, když je dáš do neroztopené udírny a kondenzuje na nich nedostatečně ´suchý´ kouř.
Samozřejmě má vliv i použité dřevo.
:o
Těžko říct, kde nastala chyba.



Související témata

+1 bodů
3 odpovědí 707 zobrazení
11.4.2014 v kategorii Rostliny, zahrada Říhal František
0 bodů
5 odpovědí 14.4k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 440 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 370 zobrazení
24.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Evžena
0 bodů
3 odpovědí 578 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 206 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 308 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.9k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 896 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.2k zobrazení
9.8.2014 v kategorii Zvířata mama Pokročilý (1.2k bodů)
...