0 bodů
162 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása

Dobrý den,
potřebovala bych znát názory na mou situaci. 29.srpna (2 dny po skončení MS) jsem měla styk s přítelem a praskl nám kondom, takže se do mě udělal (snad jen trochu, pokud to tak můžu napsat), ALE měla jsem pro jistotu ještě zavedenou dávku Phramatexu, kterou jsem aplikovala správně (jediné na co jsem zapomněla bylo varovat partnera, aby se nemyl mýdlem, ale na to se názory dost různí a v letáku o tom nic není, takže nevím, jak velký to je problém). Přesto jsem byla nervózní a zhruba 24 hodin po styku jsem užila Postinor (první tabletku, další za 12 hodin podle návodu). Nic mi po něm nebylo, až včera (8.9.), což bylo cca 10 dní po užití Postinoru jsem začala lehce špinit (tentýž den jsem si ráno dělala citlivý tt a byl negativní, ale bylo to ještě hodně brzy po styku, takže asi nerelevantní). Co myslíte, je nějaká pravděpodobnost, že bych byla přeci jen těhotná? Je mi jasné, že to mi nikdo neřekne, ale chtěla bych znát vaše názory. Předem díky!

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Udělala jsi všechna možná opatření, takže možnost těhotenství je minimální. Víc ti momentálně řekne snad jen kvalifikovaná věštkyně :)



+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

..."Je mi jasné, že to mi nikdo neřekne, ale chtěla bych znát vaše názory."...
:D
Čili - nechceš radu, ale chceš si o ´problému´ pokecat...
:o
Jedinou relevantní informaci ti může podat tvůj gynekolog (cca 2 týdny po styku už je schopen těhotenství poznat), žádný těhotenský test tak "citlivý" není (ten ´potřebuje´ ještě cca týden-dva).
Pokud chceš odhad - i bez Postinoru by bylo otěhotnění málo pravděpodobné, s jeho užitím je téměř vyloučeno.

Tak spíš jsem potřebovala slyšet právě to, že je to nepravděpodobné až vyloučené, protože mě vyděsilo, jak se všude na internetu píše, jak pomalu každá druhá po užití Postinoru stejně otěhotněla. Ale nevím, nějak se mi nechce věřit, že by to bylo až tak nespolehlivé... Spíš bych to typla na nějaká problém mezi platíčkem a trávicí soustavou uživatelky.

mowla Domácí (2.9k bodů)

Pokud jde o nespolehlivost Postinoru - nehleď na netové ´diskuse´ - jde o manipulaci s názory nevědomých čtenářek (a jsou vedeny právě proto, že Postinor je sice zdraví rozhodně neprospívající, ale účinný - takže fakticky snižuje prodej různých ´kosmetických´ přípravků - a tím ´škodí´ kosmetickému průmyslu).
:o
I na Postinor (účinnost, vhodnost početí apod.) se zeptej raději svého gynekologa...
:o

0 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)
Upraveno Mc Merkurion

jestli chceš vědět všeobecný názor,měla si dát anketu,aspoň bys to měla přehlednější..v.

A to je pro tebe takový problém vyjádřit svůj názor slovy? Jako samozřejmě chápu, že kliknout na příslušnou odpověď v anketě by pro tebe asi bylo méně náročné, protože by to nevyžadovala přílišné namáhání mozkových buněk, ale zas si nejsem jistá, že bych o názor od takového jedince vůbec stála. Ale kdyžtak o tom pro příště kvůli tobě popřemýšlím...

Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

není problém vyjádřit pro mne názor,taky jsem ti jej snad naznačil > dyž pánbu,dá i motyka spustí a v tomto případě čáp...
...možnost je vždy,otázka je nakolik %,což by se právě dalo zjistit hlasováním...



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 361 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 334 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 260 zobrazení
+3 bodů
6 odpovědí 1.7k zobrazení
+1 bodů
5 odpovědí 126 zobrazení
8.7.2015 v kategorii Zdraví, krása Klára666
0 bodů
4 odpovědí 332 zobrazení
1.8.2014 v kategorii Zdraví, krása Bartoňová Adéla
0 bodů
6 odpovědí 593 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 94 zobrazení
...