0 bodů
1.0k zobrazení
v kategorii Příběhy ze života

Už tak týden se ke mě chová jinak než dřív. Odsekává mi,když se ho na něco zeptám ani neodpoví. Vůbec mi nedává ani najevo, že mě stále má alespoň rád. Dříve mi dal aspoň pusu,ale dneska se jí musím doprošovat. Máme 3 měsíční holčičku a když mu něco řeknu hned mi odpoví "A tvůj bejvalej byl takovej a takovej" a když mu řeknu, že s ním jsem neměla dítě neřekne nic. CO mám s ním dělat?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+3 bodů

Já se také domnívám, že si teprve teď plně uvědomil tu velkou zodpovědnost být otcem. Asi se v noci moc nevyspíte, jste unavení, ty běháš kolem miminka a nemáš už na něj tolik času.
Moje rada zní : jestli si chceš udržet rodinu, buď na vždy něj milá a hlavně nežárli a nepátrej jestli má jinou přítelkyni. I kdyby snad měl, může to být jen přechodné poblouznění a rád se k vám zase vrátí. To by ovšem neudělal, kdyby měl doma rozzlobenou a stále něco vyčítající ženu. Já takhle docela malá přišla o tatínka, máma vyčítala a sekretářka v práci byla vždy usměvavá a milá. Tak si vybral tu milejší. :)
A na to co ho trápí se určitě zeptej, když ti to nepoví, neřeš.



+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
Upraveno ellcupakabra

Hm...mozna ..az ted priteli doklaplo ze ma dite trochu opozdena reakce ..ale i to se stava ..
ale z5 k otazce ..no to bohuzel nepoznas ...hned to nehazej na jinou zenu treba ma pritel jen blbe obdobi ma problemy a nejak to nezvlada ..
No take je zde moznost ..ze uz s tebou byt proste nechce a bude stebou kvuli diteti ...coz je na jednu stranu dobre pro dite ..ale blbe k tobe ...nicmene tohle si musis vyresit ty ..my pritele nezname a ani tebe ...proste bud v klidu a netlac na pilu ...nehledej duvody.. ktere tam vubec byt nemusi ...muzes to jeste vice zhorsit ..
Jen mala rada na zaver ...:D ..ve vztahu je dost dulezita uprimnost a komunikace ..pokud tam tyhle veci chybi ..neda se to povazovat za vztah ....
Nicmene ..my chlapi o spouste vecech nemluvime ...ne z duvodu neco zatajovat ..ale spis nasim protejskum nepridelavat dalsi starosti ...kdyz uz jich maji i tak dost ..:D takze klid snad to nic velkeho nebude a pokud ano ..tak nevesej hlavu ...:D mas malou ..sama nebudes a uvidis ze to pujde i bez nej ....:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
+2 bodů
lili Registrovaný (107 bodů)

Jednoduše se ho zeptej, jaký má starosti.

Snad mu stojíš za to, aby je s tebou probral.

(talk)



Související témata

0 bodů
1 reakce 369 zobrazení
0 bodů
1 reakce 126 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 280 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 199 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 233 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 311 zobrazení
0 bodů
1 reakce 285 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 713 zobrazení
...