0 bodů
741 zobrazení
v kategorii Ostatní

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak je to s koupí nože když mi nebylo ani 15 let (až v prosinci). Prodali by mi nůž? A když ano tak do jaké velikosti maximálně a jakého typu? Předem děkuju

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů

U nás žádné zákonné omezení není. Prodají ti jakýkoli nůž. Druhá věc jsou omezení v jiných zemích, třeba v Německu, Británii, Rakousku a Švýcarsku - tam nejenže ti určité druhy nožů neprodají, ale nesmíš je tam ani přivézt ani mít u sebe: tím se myslí ani v tašce, batohu, kufru apod. Jde především o vyhazovací a vystřelovací nože včetně motýlků, dvoustranně broušené dýky, skinnery, tlačné dýky apod. V Británii nesmíš mít u sebe dokonce žádné delší ostří než 4 palce.



0 bodů

Naco potrebujes nuz,a jestli ano,v tvem veku mivali kluci rybicku,jestli nevis co to je zeptaj se babicky.

Co třeba, když má zájem o survival a pobyt v přírodě jako např. já a taky mi je 14. Vysvětli mi, jak bys chtěl udolovat rybičkou větev o průměru 5 centimetrů. Navíc má čepel z 420 – 55HRC, což je měkký nerezový kov, kterej pořádně nenabroousíš, a je měkej. PS: Když si tak potrpíš na čárky za každym slovem, tak bys za nima mohl udělat mezeru. Jo a před tim zeptej se babičky má bejt čárka.    Miluju takový ,,chytráky'' jako jsi ty.

Můj kamarád má 4 nože a teď si koupil loveckou dýku, půjdu si ji koupit taky. Ve stejném věku, je nám 14. Rybičku znám ale je upřímně k hovnu! Protože každý správný muž má u sebe nůž! 



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 291 zobrazení
0 bodů
1 reakce 86 zobrazení
0 bodů
1 reakce 439 zobrazení
0 bodů
1 reakce 377 zobrazení
0 bodů
1 reakce 110 zobrazení
...