0 bodů
161 zobrazení
v kategorii Ostatní

Jak by podle vás vypadat ideální vztah? A jak to chodí u vás? Já začnu nedostatky nejsem teda moc na romantiku ale nějakou kytku, drobnost, překvapení bych chtěla ale toho se nedočkám sme spolu rok a pul, a rok prostě nic spíš mu je na obtíž pro mě něco udělat (i maličkost). A když něco chci tváří se jak kdybych ho každý den otravovala s něčím Navíc nedává vubec city najevo. Mám i pocit že vypadáme a pusobíme jen jako přátelé. Do očí mi bijou fotky jiných jak dostaly ruže, romantická večeře, dárek, výlet... Plus je že mě dokáže ochránit,stále semnou je at se děje co se děje,miluji ho. Je tu více záporu, přece nějaké to překvapení by být mělo.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

hele,moje stará dostala kytku k prvnímu výročí a na další si musela počkat dvacet let...nechala ji totiž uschnout...říká se,že nejhorších je prvních x let,že sedm hladovách,sedm veselých a podobně,ty ho máš ještě v záruce,můžeš ho reklamovat...více jak dvaceti letech je i vražda promlčená...



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Elly, jaká je jeho rodina? Jestli vyrůstal v rodině, kde romantická gesta byla hodna posměchu, bude pragmatický a vůbec nic ho nezmění. Vezmi to tak, jak to je. Nezměníš! (shake) Teď jsem si vzpomněla na svou maminku, jak ona trpěla, když táta celý život zapomínal na její narozeniny a svátky. Připomněl mi tohle vnouček, který mi, před třemi týdny řekl: Babičko, víš že budu mít narozeniny? Už jsi mi koupila dáreček? "Ano, koupila, ale ještě ho nemám zabalený." Po týdnu: Babičko, už ten dáreček máš zabalený? A před návštěvou jsem mluvila s dcerou, chtěl mě ktelefonu: Babičko, už máš ten dáreček v tašce? Prosím tě, nezapomeň ho! (blush) Škoda, že to takhle nedělala moje maminka. Mohla si ušetřit trápení. Ale dám poučení, ano? Mužští neumějí číst přání z očí. Musí se přesně definovat, co od nich chceme, kdy to chceme a jak to chceme.

Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

...s tou poslední větou naprosto souhlasím,jak máme vědět,že když se zeptám "můžu jít do hospody,nebude ti to vadit?" že od "ano,nebude" znamená " buď doma a nikam nechod"
...a k tomu ostatnímu >>> ano,nejvíce záleží v jaké rodině jsme byli vychováváni,to si neseme sebou celý život,u tchýně se neslavěj vánoce,prostě se peče,vaří apod jako všude,ale dárky,to se řekne akorát když už jsme dospělí.na to se nehraje,dostaneš obálku s penězi a hotovo,ale i dospělí můžou mít radost,když dostanou věc,kterou si přáli,pak maj radost jak malý děti...

opicak Registrovaný (769 bodů)
+1

Konečně vím proč.
Mužští neumějí číst přání z očí.
Vzpomínám na svoje manželství: stojí nasraná v kuchyni a něco tam kuchtí, přicházím netušíc průser. Vidím, že mi nechce říct "ahoj miláčku" a tak se ptám - "stalo se něco?". Žádná reakce. Ptám se znovu "co jsem udělal špatně?". Odpověď: "ty nevíš ? tak přemýšlej."
přemýšlím
přemýšlím

aha, už to mám co jsem udělal špatně - vzal jsem si Tě.

špatná odpověď

ale už jsem to pořešil.

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Tohle je jediná a možná odpověď na tvoji otázku



Související témata

0 bodů
1 reakce 103 zobrazení
3.12.2014 v kategorii Ostatní Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
0 odpovědí 130 zobrazení
28.6.2015 v kategorii Mobily Miloš
0 bodů
2 odpovědí 122 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 113 zobrazení
14.7.2015 v kategorii Příběhy ze života Renata
0 bodů
1 reakce 203 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 111 zobrazení
0 bodů
1 reakce 127 zobrazení
15.2.2015 v kategorii Příběhy ze života Lenka
0 bodů
2 odpovědí 242 zobrazení
5.1.2015 v kategorii Dům a byt abcdefgh
...