0 bodů
188 zobrazení
v kategorii Tato poradna

Mám bratra a sestru, a mnohdy jsem za ně ráda. Moje setřenka je jedináček a pořád si na to stěžuje, jakože je to strašný. Rodiče si na ní pořád jenom smlsaji, a je to hrozný co vy myslijetreéí?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
Johanka Registrovaný (119 bodů)
Upraveno Johanka

Zajímavá otázka, o to víc, že odpověď v žádné encyklopedii nenajdeš. Povím ti svůj příběh, z pohledu jedináčka, která má dva brášky. Udělej si pohodlí a poslouchej, nebude dlouhý.
Maminku si nepamatuji, zemřela, když jsem byla malá a táta jinou nepřived. Neměl čas, neustále v práci, na směny. Kluci byli, jeden o osm a druhý o sedm let starší. Oba byli moje máma, a ještě jsou. Tak to bývá. Neštěstí dokáže rodinu o to víc semknout. Vyrůstala jsem jako blonďatý miláček na kterou nesměl nikdo sáhnout, vybavena patřičným slovníkem a "chlapskými" zvyky. První cigárko jsem zkusila v jedenácti, ale prvního chlapa až jako dospělá. Často mě napadlo, proč nejsme dvě... té bratrské lásky bylo kolikrát až moc. Po škole jsem proplouvala životem se snahou dohnat všechno co mě bylo zapovězeno, ale nepoznala jsem jediného, který by byl alespoň z poloviny tak dobrý jako ONI.
Takže, zůstane otázka nezodpovězená? Ne, opovědí je LÁSKA, v našem případě ta mateřská. A je úplně jedno jestli se o ní dělíš s bratrem, sestrou, anebo jsi na ní sama. Důležité je, že JE. :)

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Johanko, kouzelé povídání! A ještě kouzelnější závěr! (clap)

Moc hezké povídání, krásně píšeš, dobře se to čte. Nechceš nám dát i něco na blog? Třeba i o té kávě, tam se to jako reklama snad hodnotit nemůže :D Jen škoda že tam nejdou dát i obrázky s nimi by to bylo zajímavější :)





Související témata

0 bodů
2 odpovědí 170 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 284 zobrazení
+1 bodů
7 odpovědí 243 zobrazení
5.7.2015 v kategorii Ostatní Hrunda30
0 bodů
5 odpovědí 234 zobrazení
20.11.2014 v kategorii Diskuze
0 bodů
5 odpovědí 373 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 90 zobrazení
0 bodů
1 reakce 229 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 255 zobrazení
0 bodů
9 odpovědí 450 zobrazení
...