0 bodů
508 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Hlavně mi nenadávejte že jsem měl kupovat dražší nádobí. Koupil jsem pánev v obchodním domě, stála 40 kč. Udělal jsem si na ní jídlo a teď koukám že je povrch pánve na několika místech pryč. A to jsem to míchal dřevěnou obracečkou. Můžu dostat otravu nebo něco? Když jsem trochu toho povlaku nedopatřením snědl?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)
Upraveno zzzzz

Teflonu? Fuj, ale to přežijete :-))) Já mám pánev za 29kč z Ikey a nerozpadá se .-))

Tu pánev mám už asi 2 roky, normálně ji používáme.

suzymon Registrovaný (158 bodů)

Klarko, teda tu pánev bych chtěla vidět, ale určitě nic bych z ní jíst nechtěla. Ale v Ikea je možné také všechno.



+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Přežiješ to bez problémů a pánvičku zajdi reklamovat.

0 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

Bože a nezapoměli jste tam nuly? Pánev za 29 kč? Teda o čem to vůbec mluvíme? povlak jste nesnědl "nedopatřením", ale úplně normálně. A docela by mne zajímalo v jakém "obchodním domě" jste tu pánev kupoval. Není absolutně možnév dnešní době, koupit v normálním Českém obchoďáku koupit pánev za 40kč. jestli jste ji koupil v "normálním" čínském -vietnemském, nebo i jiném "obchodě", tedy rovná se - vše za třicet korun, tak se nedivte. Tak si běžte koupit další pánev za čtyřicet kč. a tak dál, a pokaždé snězte i ten chemický povlak.

Já Vám nenadávám, já se strašně divím. A kolik jste zaplatil za tu dřevěnou obracečku? Hádám tak dvacku. Tak si nad tím zapřemýšlejte....

Bože můj, to snad ani možné není....

zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Mě vždy potěší, když koupím něco levného:-) Co je na tom špatného???

Pánev z telešopingu má stejnou kvalitu jako ta z Ikey, akurát v telešopingu je 100 krát dražší, vlastně jen 50x dražší, protože k ní dostanete druhou zdarma :-DDDD

suzymon Registrovaný (158 bodů)

Klarko, ale já nekupuji v "telešopingu", a do Ikea také nechodím. Všude jsou kamenné obchody s tímto sortimentem a mohu si to osahat a vidět na vlastní oči. Třeba máme každá jiné nároky. Já mám také radost, když si koupím něco vysoce kvalitního za malý peníz. Ale týká se to pouze oblečení. Mockrát jsem si koupila kožené krásné boty a třeba zimní bundy a jiné, v sekáči. Ale chodím pouze do jednoho. Mám s ním velice dobrou zkušenost. Kolikrát tam koupím úplně nové, nenošené zboží za pakatel. A je to jenom proto, že třeba chybí knoflík, nebo je někde něco porozpárané. prostě zanedbatelné prkotiny. Nové boty si samozřejmě nemůžete vybírat a žádat velikost své nohy. Prostě buď tam ty, co se Vám líbí mají ve vaší velikosti, nebo ne.

Ale levné nádobí bych nikdy nekoupila. Jde přece o mé zdraví. Tak takto jsem to myslela.(wasntme)



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 1.8k zobrazení
0 bodů
1 reakce 570 zobrazení
+3 bodů
10 odpovědí 657 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 4.0k zobrazení
0 bodů
1 reakce 419 zobrazení
0 bodů
1 reakce 514 zobrazení
15.5.2018 v kategorii Vaření, jídlo Nikola
...