0 bodů
210 zobrazení
v kategorii Hudba film Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Bylo jich víc, než Svatba upírů? Děkuji :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)
Upraveno arygnoc

Bartošová, Iveta

Filmografia:
Poslední výkřik (2012)
Redakce (TV seriál, 2004)
Věrní abonenti (TV film, 2001)
Svatba upírů (1993)
F.T. (1988)
Láska na inzerát (TV film)
Plaváček (TV film, 1986)

doplnené:
F.T. na cestách
Jenom sen (TV film)

Muzikály:
Dracula (1997)
Mrazík (1998)
Pomáda (2000)
Monte Cristo (2000)
Johanka z Arku (2003)
Dracula (2003)
Miss Saigon (2004)
Bídníci (2005)

(smoking)

image


+1 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

doplnil bych:
F.T. na cestách
zdroj:Česko-Slovenská filmová databáze

arygnoc Registrovaný (913 bodů)

jj, díky.

(smoking)

image


Související témata

0 bodů
0 odpovědí 221 zobrazení
27.12.2016 v kategorii Hudba film Anna W
+3 bodů
3 odpovědí 182 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 251 zobrazení
+3 bodů
0 odpovědí 253 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 1.8k zobrazení
14.11.2014 v kategorii Počítače, internet Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
0 bodů
3 odpovědí 14.5k zobrazení
18.4.2014 v kategorii Diskuze Dero Registrovaný (53 bodů)
0 bodů
0 odpovědí 216 zobrazení
...