0 bodů
333 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)

Když zahustím guláš moukou, jak dlouho to nechat převařit?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Doporučuje se 20 minut. Já guláš zahusťuji tmavou hotovou jíškou. Chutná mi to více, mouka trochu změní chuť i barvu guláše.



0 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

guláš sa nezahusťuje.

teda - okrem toho českého.

(smoking)

image
0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Tak to je pro mě do dneška záhadou. Všichni říkají, že záklechtku (mouku rozkvedlanou ve vodě k zahuštění) je potřeba vařit nějakých 20 minut. Je s podivem, že se amoletky smaží šup šup, žádných 20 minut a nikomu syrová mouka nevadí. A nočky, kapání v polívce totéž. Vyplavou, tedy jsou hotové, téměř ihned.



Související témata

+3 bodů
1 reakce 410 zobrazení
7.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo anča
+3 bodů
1 reakce 114 zobrazení
3.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Andrea
0 bodů
3 odpovědí 276 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 598 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 461 zobrazení
+1 bodů
4 odpovědí 218 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 763 zobrazení
2.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 389 zobrazení
28.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 3.4k zobrazení
...