0 bodů
197 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života

Ahoj,
možná už si pamatujete, jak jsem psala. Psala jsem s takovou blbostí si už vůbec nedělám hlavu :)
Teď mám jiný problém. Jakýsi kluk se mě zeptal: "Víš co to je YouTube?" Samozřejmě že jsem mu neodpověděla (jestli víte já se ve škole s nikým nebavím :D jak už jsem psala). Pak se zeptal kámošky. Řekla "Jo." A pak řekla ať mě nechá. Nějakým způsobem se to dostalo ke klukům a jeden z nich řekl "Miki neví co to je youtube." A ten první řekl: "Miki neví ani co to je počítač takže.." Byla jsem tak nas*raná (s prominutím) že bych rozmlátila, že by si týden nesedl, ale prostě jsem nemohla, když něco chci udělat, nemůžu...Takže jenom tak pro ujasnění - moje sestra je youtuberka má 125 000 odběratelů, její jméno tu samozřejmě říkat nebudu. Já mám taky YT (je to sice 50 odběrů ale pořád vím co to je)...No a ...jak může proboha poznat, že nevím co to je PC? Vidí mi snad do hlavy? A co podle něho celý dny doma dělám? Ano, nejsem na počítači pořád ale pořád nejsem tak neznalá a na rozdíl od ně jsem měla blog ve výběru :P On ani neví co to je, a zase neví co to ask.fm a já jsem na netu poměrně znalá, takže on spíš je zaostale z toho majnkjaftůůůů
Jo a když tak promiňte všechno co tu píšu o odbrech a tak je pravda a nekecám :(

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů

Možná se cítí méněcenný, protože víš, co děláš, že máš cíl, na rozdíl od něj. Nebo je to projev pubertální zamilovanosti. Můžeš si vybrat.



0 bodů

Raz som čítal,že ak sa bude človek správať ako blb po čase ho budú považovať za blba.Takže ak si mu neodpovedala na otázku,tak on to vyhodnotil ako tvoju neznalosť a za takú ťa budú považovať hoci nie si.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 201 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 279 zobrazení
...