+2 bodů
86 zobrazení
v kategorii Ostatní
dobry den,  bych poradit. Dcera ma vyrazku na trupu, popis odpovida spale. Jine priznaky ale nema. Ve skolce maji vyssi vyskyt spaly, jinak bych se nedesila, ona na vyrazky pomerne trpi. Zitra rano jedeme pryc, nestihneme tedy lekare. Otazka tedy zni: muze se spala projevit POUZE vyrazkou?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
Tak toto mne fakt pobavilo >>> Ve skolce maji vyssi vyskyt spaly, jinak bych se nedesila << a jednim dechem na to >>> Zitra rano jedeme pryc, nestihneme tedy lekare. Klidne se urazte, ale za vase chovani a hazardem se zdravim dcery by jste potrebovala dostat za usi a to poradne ...ikdyby jste meli letet na dloouho vytouzdenou dovolenou, nebo kamkoliv jinde, tak to proboha odlozte !! Vzdyt neni nic dulezitejsiho nez zdravi vasi dcery !!
V pocatecnim stadiu se tak projevovat muze .. ovsem co neni vtipne je napriklad toto ...

Komplikace >>>

Při nedostatečné léčbě hrozí spála rozvojem závažných komplikací. Mezi ty patří zánět ledvin, postižení kloubů a srdečních chlopní. Postupem času hrozí nemocnému v nejtěžších případech dokonce selhání ledvin. V některých případech je pro závažné poškození srdeční chlopně nutné provést její chirurgickou náhradu umělou protézou.

Riziko komplikací a návratu streptokokové infekce zvyšuje krátká nebo nedostatečná léčba. Příčinou bývá často krátká rekonvalescence. Chraňte své zdraví a dodržujte režim předepsaný vaším lékařem.
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢




Související témata

0 bodů
0 odpovědí 176 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 203 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 291 zobrazení
0 bodů
1 reakce 314 zobrazení
23.8.2020 v kategorii Mobily Jana Račická
...