+1 bodů
240 zobrazení
v kategorii Diskuze
Zdravím, jmenuji se Eva a je mi 14 let. Stále dostávám od rodičů na zadek. Chtěla bych se zeptat jestli se to děje jenom mě v tomto věku nebo i ostatním.

Děkuji za odpověd

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů

Je to smutné, ale zjavne im k tomu dávaš príčinu. Zvyk výprasku, alebo i len "plácání na zadek" pochádza už z dávnych čias, keď po takomto výkone trestu, trestu navonok pod oblečením nevideného, ale stále sa pripomínajúceho pri každom pokuse o sadnutie a podobne. Vzhľadom na svoje pred verejnosťou skryté vonkajšie účinky ho veľmi často používali mnohé generácie rodičov voči svojim deťom ako prejav svojho spôsobu výchovy. Obľúbeným výchovným nástojom bývali otcov remeň a matkina varecha. 

Sú rodiny, kde sa fyzicky dieťaťa ani nedotknú, tak ako sú rodiny, kde bitka je na dennom poriadku. Každý rodič, je to už akási zvláštnosť ľudskej povahy prechádzajúca stáročiami, si myslí, že práve jeho spôsob výchovy je ten najsprávnejší, najlepší, pretože len on otec a ona matka vedia, čo je pre ich dieťa najlepšie.

Neboj sa, aj ty sa dostaneš do veku, kedy nebudeš dostávať, ale práve naopak, tvojou výchovnou reakciou bude sem tam naplácanie po zadku svojim deťom. A oni sa potom budú na tejto stránke pýtať: "...je mi 14 let. Stále dostávám od rodičů na zadek. Chtěla bych se zeptat jestli se to děje jenom mě v tomto věku nebo i ostatním."



0 bodů
Asi to potřebuješ


Související témata

0 bodů
3 odpovědí 5.6k zobrazení
4.4.2014 v kategorii Společnost Zvědavej kluk
0 bodů
1 reakce 206 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 247 zobrazení
0 bodů
1 reakce 235 zobrazení
21.4.2017 v kategorii Diskuze Michal
0 bodů
0 odpovědí 376 zobrazení
29.10.2016 v kategorii Diskuze Nikola
0 bodů
0 odpovědí 161 zobrazení
0 bodů
1 reakce 284 zobrazení
...