Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Mám je nechat na světle? Nebo ve špajzu? Nebo někde v teple?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

4 reakce

+3 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Takové necháváme v pološeru v chodbě a vždy dojdou.Teplotam je tam cca 17-19 stupňů.



+3 bodů

Banány, platí třeba i pro kiwi, vložte do igelitového sáčku a přidejte jablko. Jablko uvolňuje ethylen, který urychluje zrání.

+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

V teple a vlhku - ale tak, aby mohly ´dýchat´, nikoli třeba v igeliťáku, zapařily by se a začly hnít.

+2 bodů

Kdekoliv někde doma v bytě. Neděl si starosti ony dojdou.



Související témata

0 bodů
0 odpovědí 137 zobrazení
0 bodů
1 reakce 212 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 202 zobrazení
0 bodů
1 reakce 156 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Právo a zákony Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 311 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 601 zobrazení
18.4.2014 v kategorii Ostatní Slávek
+2 bodů
1 reakce 241 zobrazení
23.3.2014 v kategorii Ostatní Miroslav Zajíc
+3 bodů
2 odpovědí 167 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 312 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 688 zobrazení
...