+3 bodů
150 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Když vaříte domácí tlačenku přidáváte tam na ztuhnutí želatinu ? Nebo co způsobí ztuhnutí ?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Tlačenka má pevnost z paciček a jiných vepřových částí které udělají rosol po vyvaření.


0 bodů
Uvaříš-li také kůže, vývar z nich způsobí rosol, který stužuje tlačenku nebo sulc(huspeninu)!
0 bodů
Dík oboum. To jsem potřebovala vědět. Super


Související témata

0 bodů
3 odpovědí 412 zobrazení
0 bodů
1 reakce 589 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 892 zobrazení
0 bodů
1 reakce 413 zobrazení
0 bodů
1 reakce 315 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 226 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 540 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 208 zobrazení
5.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Bobo
+3 bodů
2 odpovědí 219 zobrazení
28.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Štěpka
...