+3 bodů
123 zobrazení
v kategorii Diskuze
Dobrý den vite libi se mi jedná kamarádka ale je tu jeden kamarád a pořád říká ze ma 21let a ja 34let a on říká ze ji je dvacet jedná a me je třicet čtyři let a ze je visí než ka mám takový dojem ze ji chce ale nemůže protože ma přítelkyní. Nedávno me říkala ze jsem krásnej a pak kamarád řekl jesli ma kluka ona rekla ze nema a hned se me zeptala jeslí mam holku. měla vstach ale ten kluk ji dost často hlídal a ona vůbec neměla soukromí, tak se snim rozešla ma kamarádku která se menuje eva a oni se kamarádi od setmi let.a jš sem udělal takovou menší jistotu a nabídl sem její vstach.ona to řekla asi simonce to je ta kamarádka ktera se mi líbí a bílo hody v žebetine a šlo vidět ze bílá naštvaná ,oslovila mě kamarádka a ona bílá otočena zady a jeji sestra terka ji něco řekla a pak se bavila normálně. Tak se jenom ptam jesli je tam něco nebo jenom kamaradctvi? Prosim a dekuji za odpověď. ..

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)

pokud chceš slovit o 13 let mladší babu a mít jí na vztah tak ti na rovinu říkám že to neni dobrej nápad ty baby ještě nevý co chtěj a až na vyjímky ty vztahy nevydrží
pokud bys jí chtěl jen do postele tak to proč ne (dance)
a když si nejsi jistej jak si u ní stojíš tak jí někam pozvy někam kde nebude mít svý kamarádky a tam si to sní vyříkej (devil)





Související témata

0 bodů
7 odpovědí 389 zobrazení
0 bodů
1 reakce 262 zobrazení
0 bodů
1 reakce 330 zobrazení
0 bodů
1 reakce 124 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 157 zobrazení
9.7.2016 v kategorii Společnost jmenonenidulezity
0 bodů
1 reakce 255 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 387 zobrazení
...