0 bodů
143 zobrazení
v kategorii Ostatní

ahoj nevím co mám dělat rodiče se rozvádějí a já nevím ke komu jít máma chce abych neměla stridavoupe péči ale já nechci přijít i tátu
poraďte mi prosím

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Tak v tomle ti nikdo neporadi ...sama musis vedet ke komu by jsi sla radeji ...(dirol) nebo si vem sesit ...a napis si pro a proti u kazdeho z rodicu pak se priklon na tu stranu u ktere budes mit vic pro ...take to obcas delam.. kdyz se nemuzu rozhodnout ...(dirol)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Tady ti nikdo nedokáže odpovědět. Každá takováto situace je jiná. Oba dva jsou tvoji rodiče, ale rozhodnout se budeš muset sama.
Přeji ti šťastnou volbu.

Moc ti děkuji za radu snad se z toho co nejdříve dostanu je to těžké(sad)

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Není to snadná situace, těžké období a ještě těžší volba. Kolik ti je roků? Jak jsi stará? Ta střídavá péče má mnoho výhod, budeš-li mít stejnou školu. Tak nepříjdeš ani o jednoho z rodičů a ani o kamarády. A budeš mít klid, vyhneš se konfliktům rodičů. Jen je to všecko na dlouhé lokte. Trvá to všecko dlouho, než se systém ustálí a emoce zchladnou. (hi) Přeji ti hodně klidu a rozumné rodiče.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Je to pro děti vždy těžké, když se rodiče rozvádějí. Chápu, že máš ráda oba dva, když to bude střídavá péče, tak si své rodiče užívej, přeji ti hodně jejich lásky.....(h)



Související témata

+3 bodů
10 odpovědí 629 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 539 zobrazení
30.6.2014 v kategorii Ostatní Marakuja06 Host (2 bodů)
+2 bodů
1 reakce 196 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 256 zobrazení
27.5.2015 v kategorii Příběhy ze života Jakub
...