+1 bodů
156 zobrazení
v kategorii Auto moto
Zdravím, nevím jestli to patří sem, nevím kde upozornit na autodílnu Tomáše Vostrého (Rakovník - Karlovy Vary) - přátelské ceny ve velkých uvozovkách, auto mi rozebral do dílků, chybu neopravil a řekl si skoro deset tisíc,auto jsem nechal odtahovkou převést jinam a problém byl v čidle za 300,- varuji před ním. (omlouvám se jestli to sem nepatří)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+1 bodů

Já si myslím, že to sem patří.

Patří to všude, kde si to někdo přečte. A nikdo kdo byl ošizen by neměl mlčet. Možná, že by rubrika určená na upozornění na podvodníky zvýšila návštěvnost této poradny. wink



0 bodů
Mám podobnou zkušenost, vw passat 99, klepal se mi volant, vyměnil destičky za 5000,- dělalo to dál, auto mi u něj stálo týden, v jiném servisu mi řekli, že jsou sjeté kotouče - závada poznatelná na první pohled. :( přidám se k tomu, že pana Vostrého nedoporučuju
0 bodů
Jako mechanik chci říct začínal jsem v Brně v autorizovaném servisu po vyučení, díly jsme měnili pouze kus za kus at už byla rozbitá jakákoliv část. Přestěhoval jsem se na vesnici a otevřel svůj servis na vesnici už druhý, naučil jsem se v autech víc vrtat a příčinu hledat pravda trvá to dýl. A kdo se diví cenám, jo, město je plné servisů tak si musí držet ceny nízko. To je stejné ve všech oborech, čím více konkurence tím víc musím lidi něčím nalákat - obvykle cena a naopak.

Chápu kritiku, máte na ní plné právo, co se jednomu líbí, druhý to považuje za neúnosné.
Zabouchl jsem si klíče v autě a doběhl na hlavní silnici do prvního servisu, za pár minut otevřeli auto, říkal sem si, dám jim na pivo a pán si řekl 750,-
Arogantni namysleny pan, ktery s kazdym mluvi jak s neznalcem. Tvari se jak mistr sveta ale skutek nikde. Machrovat muze az odvede poradny vysledek.
0 bodů
Slyšel jsem o drahém servisu na hlavní u paneláku a pak o klukovi někde u hospody a pak nějací mladí kluci  na dvou místech, snad zahradnictví poblíž. Celkové spokojenost nic moc. A mluvím o Kolovi u Haju. Já osobně při akutním jezdím na Pilu k Michalovi nebo do Lubence nebo planovane mám švagra v Praze.
0 bodů
Pardon. Sem patril komentar      .Arogantni namysleny pan, ktery s kazdym mluvi jak s neznalcem. Tvari se jak mistr sveta ale skutek nikde. Machrovat muze az odvede poradny vysledek.
0 bodů
MLČÍM A TIŠE SOUHLASÍM, TAKY JSEM SE SPÁLIL! UŽ NIKDY VÍC. RADŠI SI ZAPLATIM ODTAH DO MĚSTA!


Související témata

0 bodů
1 reakce 275 zobrazení
30.6.2018 v kategorii Auto moto Stefan
0 bodů
2 odpovědí 245 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 264 zobrazení
31.1.2016 v kategorii Auto moto Luky
+3 bodů
2 odpovědí 59 zobrazení
13.9.2015 v kategorii Auto moto přemek
+3 bodů
1 reakce 80 zobrazení
11.9.2015 v kategorii Auto moto Míra Hájina
+3 bodů
1 reakce 670 zobrazení
+3 bodů
6 odpovědí 205 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 283 zobrazení
30.8.2015 v kategorii Auto moto Jindrák
...