0 bodů
1.9k zobrazení
v kategorii Tato poradna
Znovu zobrazeno Sůwa

Chceme poradnu takovou jakou ji chtějí uživatelé, proto pište návrhny na zlepšení, coliv se vám tu nelíbí, napište to. Pokusíme se to spravit. Chceme vytvořit tu nejlepší poradnu na českém internetu.

Pište jen konstruktivní kritiku. Ostatní komentáře budou smazány.

Díky za všechny podněty

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

29 reakce

+4 bodů

Já už o této poradně vím a občas sem nakouknu. Čm dál víc mi vadí název pohodna. Spojení slov pohoda a poradna je násilné, bez vtipu, není to žádná jazyková zajímavůstka. Slovo pohoda se v tomto patvaru ještě ke všemu ztrácí. Sama jsem kdysi psala, že to až příliš evokuje rasovnu (od pohodný, ras). Teď mi to čím dál víc evokuje i slovo pohodit - odhodit něco nepotřebného. A právě název by měl nejvíc naznačit, že jde o rady a serioznost.
Slovo pohoda mi začalo silně vadit, když se u některé z otázek, cca 5 stálých rádců doslova plácalo po ramenou, jak je to tady fajn, jaká se tu pohoda.
Pohoda možná, serioznost žádná.
Pokud sem přijdu jako někdo úplně nový, přečtu si nejdřív pár otázek, abych se orientovala, kde vlastně jsem, koho se budu ptát. Když uvidím množství nesmyslných otázek, tak si pomyslím, že jsem v nějaké (téměř) uzavřené společnosti, která se jen tak baví a tlachá sama mezi sebou. Na závažný problém právní, finanční, společenský, dopravní... se budu ptát někde úplně jinde.
Neregistrovala jsem se (zatím právě z důvodů, že mi zde dost věcí vadí), tak nevím, jak vážně budou mé připomínky brány. Myšleno i psáno upřímně, je na každém, jak si to přebere.

boruvka Registrovaný (403 bodů)
+1

Ve většině s vámi souhlasím.

Tebe, holka, odněkud znám! (bandit)

frantaXX Registrovaný (298 bodů)

Kdyz ti neco vadi, tak napis co! Mas ted moznost neco zlepsit, to oni tam vedle nemaji, nebot o to neni ze strany provozovatele zajem. Mame moznost dat dohromady pekny web, a to neni k zahozeni.

mama Pokročilý (1.2k bodů)

abcd, jistě máš pravdu, že zde zatím chybí pisatelé z různých odborných odvětví, ale možná je to otázka času. Až bude tato poradna letitá a nezanese se nějakou "špínou", nebo, jak to nazvat, tak může splnit sen zakladatele, že bude výborná. Také až bude dohledatelná v Seznamu, určitě zaznamená vzestup.

mama Pokročilý (1.2k bodů)

abcd, souhlasím :

"Slovo pohoda mi začalo silně vadit, když se u některé z otázek, cca 5 stálých rádců doslova plácalo po ramenou, jak je to tady fajn, jaká se tu pohoda.
Pohoda možná, serioznost žádná."

Tady se prostě sešla parta odněkud, což by tak nevadilo, kdyby nově příchozí byl přijat přívětivě, přátelsky, seriózně. Tady se k sobě chová přátelsky jen sešlá parta a nový, pokud se chce zapojit a není zrovna ve všem in, tak se přátelského ani seriózního jednání nedočká. Je mi to líto, tak to vidím já. Přeji všem, aby se zadařilo, ale já už přijdu jen sporadicky, možná vůbec ne, já po zádech plácat nikomu nebudu. Není mi zapotřebí, aby se na mně zase někdo sesypal, jako vosy na oběť, místo vysvětlení. Snad se někteří z původní party poučí, nebo také ne. Zatím si tu otázky tvoří jen sami uživatelé a také si sami odpovídají. Čas ukáže, zatím, od mé první reakce na "abcd" v červenci, jsem změnu nezaznamenala. (coffee)

arygnoc Registrovaný (913 bodů)

Není mi zapotřebí, aby se na mně zase někdo sesypal, jako vosy na oběť, místo vysvětlení.

mama, ale to je ten problém, že si nechcete nechať vysvetliť.

traja-štyria ľudia vám povedia, že sa mýlite a vy sa hneď čertíte, miesto toho, aby sta povedala aha!.

takže nie je to chyba iba ostatných.

takže keď už máte nakopané zemiaky a zavarené (alebo čomu ste sa to venovala), kľudne sem zabrúste a radi sa necháme poučiť - od toho to je poradňa.
a možno i vy sa niečo naučíte, pokiaľ sa naučíte hovoriť to aha!

(smoking)

už len tak bokom - upozornila ste na chybu na wikipedii?

image
arygnoc Registrovaný (913 bodů)
–1

abcd

Pokud sem přijdu jako někdo úplně nový, přečtu si nejdřív pár otázek, abych se orientovala, kde vlastně jsem, koho se budu ptát

tak to je omyl - vy si nevyberiete, koho sa budete pýtať - iba dávate dotaz do priestoru a je na ostatných, ako ho spracujú a akú formu odpovede zvolia - môže to byť i odpoveď, ktorá sa vám nepáči, i to sa stáva.

Na závažný problém právní, finanční, společenský, dopravní... se budu ptát někde úplně jinde

no a čo vám bráni plácajúcich sa po ramene vyviesť z ich omylov a info získané inde sem dať a dať im co proto, kľudne i s prameňom (i tie sa niekedy mýlia, ako sme tu už zistili)?

(smoking)

image
mama Pokročilý (1.2k bodů)

arygnoc, čekala jsem, že potrefená husa se ozve. Opravdu pár lidí se tu neumí vcítit do druhého a vše posuzují podle sebe. Je štěstí, že nejsi učitel ve škole, protože ty neumíš vysvětlit věci tak, aby je každý pochopil.
Musím konstatovat, že ivZ, mi soukromě vše vysvětlila a nabídla mi daleko víc pomoci, než bych očekávala, našly jsme společnou řeč a za to jsem ráda. Zachovala se lidsky, jako člověk, protože je inteligentní.
Pokud mohu nabídnout něco této poradně, tak by měla mít ivZ, jako dalšího "admina". Je vzdělaná, má přehled o zákonech a je lidská, což by bylo přínosem.

arygnoc Registrovaný (913 bodů)
–1

nerozumiem, čo nie je pochopiteľné na tom, keď vám niekto povie, ža sa mýlite, resp. že čerpáte odpoveď z nesprávnych prameňov.

ale uznávam, že medzi chápaním mužov a žien je podstatný rozdiel - tak vám to vysvetlím:

muž myslí to, čo hovorí.
muž rozumie tomu, čo je povedané. (chápte v diskusii)

takže keď poviem napr.

odvesna je jedna z kratších strán pravouhlého trojuholníka zvierajúca s druhou z kratších strán uhol 90°. (to je definícia)
prepona sa nazýva najdlhšia strana.

tak to myslím tak, ako som to povedal. (dotyčná odpoveď) ani nebola nikým komentovaná, pretože je jasná a zrozumiteľná, tudíž akákoľvek polemika je zbytočná. nechápem, čo je na tej odpovedi neľudského, nepochopiteľného, ba trúfam si povedať, že na nej dokonca nie je ani nič neinteligentného, nevidím potrebu sa do tejto odpovede nejako vciťovať.

je možné, že môžete mať výhrady voči suchému matematickému jazyku, ale bohužiaľ s tým ani ja ani vy nič neurobíme.

Je štěstí, že nejsi učitel ve škole, protože ty neumíš vysvětlit věci tak, aby je každý pochopil.

to by ste sa divila.

(smoking)

už iba na okraj:
Musím konstatovat, že ivZ, mi soukromě vše vysvětlila a nabídla mi daleko víc pomoci, než bych očekávala, našly jsme společnou řeč a za to jsem ráda.

nemusíte.
stačí sa opýtať a nie tvrdohlavo argumentovať zlým prameňom.
možno by ste sa divila, ale nepoloženým dotazom sa nedá odpovedať.

ps:
bol by som rád , aby ste ma netitulovala potrefená husa - zasa až natoľko mi tykanie nie nevadí - zvádza to k familiárnostiam.

pekný deň, večer, noc či ráno :o

image
mama Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno mama

arygnoc, klidně si můžeme vykat, nemůžu za to, že je někdo každých pět minut jinak. K potrefené huse jen tolik, je to pořekadlo a pokud se v tom někdo pozná, tak se pozná, to nemá s familiérností nic společného.
Vy všechno úplně převrátíte k obrazu svému a píšete jen to, co se Vám hodí. Hodí se Vám pravoúhlý trojúhelník, tak na něm založíme celou obhajobu, že ano? Myslím, že jste se nevcítil, v úplně jiných otázkách, ale nechcete to připustit.
Pokud mám říct "aha", tak věci musím rozumět a logicky pochopit. Pokud Vy se obklopujete lidmi, kteří Vám na vše řeknou "aha", aby od Vás měli pokoj, pak já taková nejsem. Z Vašich komentářů vůči mně se mi dělá špatně. My dva si nikdy nebudeme rozumět. Když Vy napíšete 6 a já uvidím 9, tak se budete k smrti hádat, že vidíte přece jen a jen logicky 6. Jenže až přejdete na opačnou stranu stolu a podíváte se na šestku z mé strany, z mého pohledu, tak najednou uvidíte také 9. Víte v čem je problém? Vy totiž nikdy nedokážete vidět věci z pohledu druhého. Stejně, možná, mi zase obsáhle budete odepisovat, abyste si dokázal, jak jste in. No, nedá se nic dělat, já totiž CHÁPU VÁS, ŽE MNĚ VŮBEC NECHÁPETE.

arygnoc Registrovaný (913 bodů)

máte pravdu, nechápem vás.
lebo vidieť 9, keď je napísané 6, je vcelku prinajmenšom zvláštne.

Myslím, že jste se nevcítil, v úplně jiných otázkách, ale nechcete to připustit.
neviem o takých. možno by ste ma mohli poučiť. empatia sa u mňa prejavuje iba u ľudí, ktorí sú ochotní na sebe pracovať - nie u tých, ktorí sa ľutujú nikto mi nerozumie.

(smoking)

image
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Ary, vzdej to. Kdo nechce být poučen je NEPOUČITELNÝ :D

mama Pokročilý (1.2k bodů)

To jsem čekala, vrána k vráně........k tomu se už nic nedá dodat.....(coffee)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Mama, já se vám divím, že sem vůbec chodíte. Jste jediná, kdo tu narušuje pohodu a pokud v tom rýpání budete pokračovat, může vám být i další přístup odepřen. Berte to prosím, jako první vážné varování.

arygnoc Registrovaný (913 bodů)

vzdávam to.

(smoking)

image


+3 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Děkuji za tuhle otázku. Já bych přivítala, kdybych při pohledu na své odpovědi, při vyhledání v Moje příspěvky, měla nějakým způsobem odlišeno, že k téže otázce nebo k mé odpovědi přibyla nová reakce. Nejlépe barevně. :o Nemůžete udělat něco s těmi černými pruhy po stranách. Je to kapku jako parte. Jiná barva, to by byl problém?

+3 bodů
Briketka Registrovaný (498 bodů)
Upraveno Briketka

Nevím, jestli by to šlo, ale dala bych například
na hlavní stránku lištu, aby bylo vidět, kdo je
momentálně na CHATU takto se jen míjíme a
CHAT je nevyužitý (doh)

ta co je u něj tu bych nechala, ale je důležitý ji
dát i někam jinam, takhle nikdo neví, kdo tam
je a kdo není žejo :)

+2 bodů
iceT Registrovaný (24 bodů)

No asi bych uvítala rozšíření kategorií o kategorii hudba a film,jinak mi tu zatím nechybí nic.

Angelo Registrovaný (103 bodů)

Splněno.

+1 bodů

Chybí mi tu možnost založit si vlastní blog a psát si tam různé návody atp., aby to bylo propojené tady s Pohodnou.

+1 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No uz jsem to sice psal napisu to znovu ....vnitrni posta primo zde ve strankach aby to nechodilo na email ....no a jako druhou vec bych uvital Bar ....Ale ne at je drahe pivo !!!!Chtelo by to nejakou lidovou cenu ....:D ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Angelo Registrovaný (103 bodů)

Vnitří pošta bude zprovozněna během 4 měsíců.

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No a u chatu ...by to chtelo ..nejakou vystrahu hlavne ne cervenou stacilo by jen cislo ze tam nekdo je ...furt se mijime jak ..uz jsem rekl a ten blog ..by byl super jak uz jsem psal predtim ..mame tady kynology ..lidi prez PC ...vyborne kucharky atd ...takze by to bylo dobre reseni ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

bar, nj, ale s obsluhou hore bez, nie? :o

(smoking)

image
+1 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

k vymenovaným by som pridal možnosť ohodnotenia otázky (tak isto, ako odpoveď +-).

(smoking)

image
+1 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Mozna jeste takova mala malickost ... aby v kategorii Pocitace a Internet se zobrazoval OS a Prohlizec ...jsou dotazy a nejen zde ..kdy uzivatele neuvedou OS pak je reseni problemu rozdilne ...ale to uz by jsem chtel vazne moc ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

a os rozdeliť na
- wokna,
- telefónne OS,
- linuxové OS,
- ostatné

a prehliadače na
- ie,
- ff,
- opera,
- google,
- telefónne,
- ostatné

???

to by bola pecka!

(smoking)

image
+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já tady stále něco vymýšlím a někdy i zbytečmě. Ale přivítala bych, znovu a opět. barevnou značku na otázce, na kterou jsem odpovědí přispívala, že přibyla nová reakce. A tak by se mi líbilo tlačítko-Skočit na poslední, nejnovější odpověď.

+1 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Nelíbí se mi název poradny. Kdyby měla výstižnější název, přibylo by i více dotazů.

+1 bodů

Když někdo vloží anketní otázku, není zřejmé, kdo označil odpověď!

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Jak psala Inka u jiné otázky, hodilo by se tlačítko, které by uživatele přesunulo přímo na poslední příspěvek. Na poslední odpověď se lze dostat klávesou END, ale poslední komentář se hledá těžko. Děkuji :)

+1 bodů
bolak Host (19 bodů)

Já se tu ještě moc nevyznám, ale kdysi jsem sepsal na Odpovědích.cz seznam návrhů na vylepšení poradny a nedostatků. Bylo tam myslím něco kolem 360 položek :) a zpracované byly pouze asi tak 2. Jedna byla STREAM jak to pojmenovali, což byl vlastně takový soukromý koutek kam vám to házel sledované věci. Prostě mohli jste si nastavit (zaškrtnou) sledování určitých otázek, uživatelů a nebo i klíčových slov a když se objevila nová odpověď ve sledované otázce, tak vám ji to hodilo do tadytoho sektoru, připsalo ji to na seznam, jako takové přeposílání s nastavenými filtry na e-mailu. Stejně tak když napsal nějaký vámi oblíbený uživatel (kterého sledujete) otázku, nebo když se objevilo v něčí otázce vámi sledované klíčové slovo, například když někoho zajímá fotbalový klub Barcelona, tak si to nastavil jako klíčový slovo, a jakmile někdo zmínil v otázce slovo "Barcelona", tak mu to hodilo echo do streamu.

Tohle je myslím celkem chytrej výtvor, i když těch požadavků na "stream" jsem měl dalších cca 20 a žádné další vylepšování už se pak už nekonalo. Jestli budete chtít, tak ten seznam snad někde vyštrachám a můžu ho sem nahodit, třeba tam bude něco co by se hodilo i sem, když se to teda nejdřív přebere. Dejte mi vědět.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

360 ne, ale stovku jsem jich našla ve svém archivu. Možná by se tam něco najít dalo, jenže tady se zřejmě pracuje s hotovými programy, takže by to hlavně chtělo programátora a taky někoho, kdo ho zaplatí. Tak je to :)

+1 bodů

Upraveno

"Pište jen konstruktivní kritiku. Ostatní komentáře budou smazány.
proto pište návrhny na zlepšení, coliv se vám tu nelíbí, napište to."
ak napíšem, že sa mi nepáčia malicherné spory, treba ich obmedziť, je to konstruktívna kritika, alebo nie?
Je správne, že nevhodné výrazy sa transformujú do hviezdičiek, ale na základe čoho sa určuje ich nevhodnosť? napísala som výraz všeobecnej definície počítača - "počítač je usilovný *****" a výsledok vidíte, malo tam byť usilovný b.l.b.e.c. bez bodiek, myslím, ak niečo označím " " (uvodzovkami) ide o citáciu a malo by to ostať nezmenené, hlavne ak ide o spisovný pojem, výraz, pozri ABZslovník...
zadejte popis obrázku zde

Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

mě to jde: bIbec - počítač je bIbec,dělá jen co ho naučíme,ale člověk nemá hlavu jen tak na pгd,ale aby myslel...

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Když napíšu blbka, tak mi to vezme (rofl)

0 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

som zistil, že zo starších príspevkov sa postrácali obrázky, čím niektoré otázky (napr. http://www.pohodna.cz/?qa=9542/chceli-by-ste-byt-porotcom) či odpovede stratili zmysel. :(

(smoking)

image
0 bodů

Taky by to chtělo, když admin zadá otázku a má tady x názorů, aby pak nedělal už pět dnů mrtvého brouka.

0 bodů
Angelo Registrovaný (103 bodů)

Nebojte, vše sleduju a v nejbližší době nasadím.

0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Ještě bych měla dotaz. Které mám použít tlačítko ODPOVĚDĚT, pod otázkou, nebo odpověďmi, aby se má odpověď zařadila nakonec?

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Odpověď se ti zařadí nakonec, ale nejprve ji vidíš nahoře, abys mohla opravit případné chyby ( aspoň já to tak vidím ) :o

0 bodů
Luky Registrovaný (66 bodů)

Paráda, děkujeme všem za návrhy. Nyní začneme pracovat na řešení těchto nedostatků. Klidně pište dál.

Začneme změnou domény ZDE
Hodně se píše o interní poště. Interní pošta bude do 4 měsíců.
Byl vytvořen script na odstranění sprostých slov. Místo sprostého slova to napíše ******.
Pracujeme taky na novém návodu kde bude vysvětleno hodně funkcí této poradny.
Jinak o každé nové funkci se dozvíte.
Postupně se podíváme na každou připomínku. Na dalších řešeních pracujeme. Takže prosím vydržte. Díky

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

***** (jen test)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Nedávno tu ještě byly reklamy hned pod dotazem, což nebylo moc příjemné. Po bocích stránky jsou šedé pruhy, tak bych tam umístila reklamy. Má to hodně webů, tak nevidím důvod proč je sem nedat.

Luky Registrovaný (66 bodů)

Ano reklamy budou. Ještě se pracuje na rozvržení webu, kde co přesně bude a pak se jich pár přidá. (o)

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Heleee Boruvko ..jakej mas PC ? A jak to mas s ocima je to OK ...?... Pokud si stranku zmencis budes mit i ty sede pruhy pryc ....oni taddy take chodi lide co uz spatne vidi ja osobne pouzivam prevazne Notebook ..ale nebot je vzdy po ruce ...ale kdyz pouziji napr ..tablet tak na to abych si vzal lupu ....:D uprav si rozlozeni stranek kdyz ti ty ..sede pruhu tak vadi .....>!!!
Tak reklamy ano ...bez tech se stranky neuzivi ....ale zachovat format stanek pokud mozno ...vsichni mame v zive pameti jak to u konkurence zmrzili a neutale posouvani ...je k vsteku ....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
boruvka Registrovaný (403 bodů)

ellcupakabra - Mám stolní PC s velkým monitorem. Zmenšit stránku neumím a ani nechci! Nikde jsem nepsala, že mi šedé pruhy vadí!!! Napsala jsem pouze, že by se tam mohli umístit reklamy.
Lituji, že jsem napsala návrh na reklamy, polepším se a už nikdy nic nebudu psát, ani se ptát.

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No zase nebut tak vztahovacna ....:D ... >> Lituji, že jsem napsala návrh na reklamy, polepším se a už nikdy nic nebudu psát, ani se ptát. <<<
jen jsem upozornil na tento fakt ....(giggle) pokud jsem se te nejak dotkl tak se moc omlouvam ...(f)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
Briketka Registrovaný (498 bodů)

Všimla jsem si při přihlášení do profilu,
že je tam místo přihlásit přihlášit
dalo by se to vyspravit ?? díky :o

Luky Registrovaný (66 bodů)

Díky za upozornění, opraveno (y)

Briketka Registrovaný (498 bodů)

jupíí, ale byla to jen kravinka :) díky

0 bodů
Luky Registrovaný (66 bodů)

Takže díky všem za názor. Uděláme co budeme moct a tuto akci můžeme třeba za 2 měsíce zopakovat.

0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Proč mi nechodí odpovědi na mail i přesto, že si zaslání zaškrtnu?

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Prosím, kdyby šlo 1) Najetím kurzoru na nadpis otázky, aby se zobrazil text.
2) Tlačítko Poslední příspěvek. Klik na něho, všechno poskočí na poslední reakci. Nebudu muset rolovat. Nespěchá to.
Udělal jste kus obdivuhodné práce. Děkuji.

0 bodů

Vadí mi že se sem hlásím už tejden.Chce to ode mně abych potvrdila email, ale nic mi tam nepřišlo.
Nevim co je špatně a je mi to už pomalu jedno. Třeba nejsem vyvolená :-(

0 bodů
bolak Host (19 bodů)

Minulá odpověď mi zmizela, tak nevím jestli to tudle vezme, takže to radši napíšu krátce. Jedna z věcí kterou bych tu chtěl je nějaké upozornění na nové odpovědi v otázkách, aby člověk nemusel hledat co přibylo. Uvítal by sem, kdyby u každé otázky která mě zajímá byl indikátor -malé červené kolečko, které by v případě že do otázky (po mém posledním otevření/přečtení) přibyla nová odpověď začalo blikat. A kdyby jsem otázku rozklikl, tak u každé nové nepřečtené odpovědi by bylo též "blikátko" aby člověk jasně viděl která odpověď/komentář přibyla a člověk to nemusel nikde hledat.

Samozřejmě že zatím je tu málo uživatelů, tudíž i málo odpovědí, takže to tolik nepálí, ale z jiných poraden mám zkušenost, že v otázce bylo třeba 30 odpovědí a dalších 60 diskuzních příspěvků a pak už se člověk neorientoval. Tady je to myslím sice řazené podle času, ale i tak by to bylo mnohem přehlednější. A když ne indikátor tak alespoň nějaká dělící čára, která by jasně oddělovala odpovědi které už jsem četl od těch nových. Na jednom fóru jsem to dokonce viděl pěkně graficky vymyšlený, že po otevření dotazu zářily nové odpovědi žlutě, a postupem času ztmavly na úroveň ostatních odpovědí. Akorát tam chybělo to, aby se po otevření otázky automaticky narolovala stránka na tu první novou odpověď, protože když je v otázce třeba 30 komentářů, tak si člověk samým rollováním vykloubí prostředník, a jak by potom zdravil sousedy a kolemjdoucí?

0 bodů
bolak Host (19 bodů)

Tam jak jsou ta KLÍČOVÁ SLOVA, dají se přidávat i vlastní?

Myslím přidat si klíčové slovo, které když někdo použije, tak aby se mě to nějak upozornilo.

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Myslis ...kdyz vypises otazku a mas tam k vyplneni slova myslis toto ?...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Bolaku, nechceš toho hned moc najednou? Já to chápu, potřebuješ upozornění, když někdo použije tebou zvolený výraz, ale obávám se, že to je příliš složité a nad možnosti tohoto serveru. Máš snad na to program? :) Tady toho chybí ještě hodně a tvých 100 připomínek odjinud jsem už předala Ell...

bolak Host (19 bodů)

aha, ok, to jsem nevěděl :)

bolak Host (19 bodů)

ale tak doufám že mě nebudete za mou přemíru otravného vnucování se se svými návrhy nějak trestat(doh) ano, jsem vinen, ale jak říkal ježíš, "ty kdož jsi bez viny, hoď první jau tyvole, serte na to!"

arygnoc Registrovaný (913 bodů)

dobré je tam napísať slová, ktoré charakterizujú otázku.

napr.

"může mít ještěrka čtyři oči? "

kľúčové slová:
ještěrka

prípadne i oči,

teda

ještěrka, oči

pritom sa ale na celom webe kľúčové slovo ještěrka môže vyskytovať iba pri tomto dotaze, ale oči i u dotazov napr týkajúcich sa laserovej operácie očí.

(smoking)

image
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Bolaku dostal jsem tvuj ...Seznam ...byl jsem zdesen ...pokud bych splnil polovinu veci co jsi tam navrhl z fleku ...budem mumero uno porana na Webu ....budem jako magnet ikdyby nase odpovedi vypadaly takto ...(mooning)... (wasntme)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ale pokud chces Klicova slova mit na ocich ....:D jako primy odkaz... tak si rekni a ja to ho dam na stranky ....do postraniho panelu ...nebo jine misto ...:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

ell, pobavte nás a zverejnite ten zoznam, pls.8-)

(smoking)

image
bolak Host (19 bodů)

Tak aby byly na očích zrovna není tak důležitý, protože zas tak často se to používat nebude. A z těch věcí na seznamu si myslím že když se vyloučí opravy chyb které se týkaly jen poradny Odpovědi.cz, tak jich tam nakonec taky moc nezbyde. Já to zkusim až budu mit volno probrat a pak sem nahodim aktualizovanej seznam požadavků ;)

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

(nod) pokud nebudou splneny co mne ceka ?... rande se zubatou?...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
bolak Host (19 bodů)

Taky se tu zamykají po určité době otázky? Nebo v případě že jsou zodpovězeny?

arygnoc Registrovaný (913 bodů)

nie.

môžeš kedykoľvek odpoveďou/komentárom posunúť na oči i starú otázku.

treba vyskúšať.

(smoking)

image
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Tvoje perly budeme uchovavat ....za nejak cas z tohu udelame PDFka ...budem je veset venku v okoli bydliste ....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
bolak Host (19 bodů)

a nebylo by užitečnější je házet sviním? no ale jak chcete, já jen že je škoda když se něčím plýtvá..

0 bodů
bolak Host (19 bodů)

Helejte, mně pořád nefunguje ten chat
bylo by možný s tím něco udělat? |-)

skús iný prehliadač,
pozri blokáciu javaskript



Související témata

+1 bodů
28 odpovědí 1.5k zobrazení
31.3.2016 v kategorii Tato poradna Angelo Registrovaný (103 bodů)
0 bodů
5 odpovědí 499 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 400 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 346 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 260 zobrazení
21.6.2014 v kategorii Ostatní Briketka Registrovaný (498 bodů)
+2 bodů
12 odpovědí 605 zobrazení
21.6.2014 v kategorii Ostatní Briketka Registrovaný (498 bodů)
0 bodů
1 reakce 142 zobrazení
8.8.2016 v kategorii Diskuze Adrilus
0 bodů
6 odpovědí 170 zobrazení
28.12.2014 v kategorii Ostatní Lacík Registrovaný (264 bodů)
+3 bodů
8 odpovědí 1.9k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 221 zobrazení
12.6.2014 v kategorii Auto moto zzzzz Registrovaný (420 bodů)
...