Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
376 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Máte na to fígl?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Nejlíp nestahuje...
:o
Ale pokud už máš takové ´touhy´, pak stahuj až jednotlivé porce.
Maso si polož kůží na prkénko (kůží dolů), vidličkou chyť ve hřbetní části (silnějsí a pevnější maso) - klidně vidličku ´přibodni´ do prkénka, ostrým nožem (ideálně ´vykošťovákem´) pak maso z kůže skroj (ostří nože měj neustále mírně skloněné ke kůži, ať zbytečně neodřežeš i maso)



0 bodů

na stahování ani ne, ale kombinačkama v jedný ruce a druhou přidržovat maso to jde dobře

na odšupinování mám ale fígl obalit si prsty solí a možná, že kvůlivá těm slanejm prstům na tý přidržovací ruce pak jde dobře i to stahování (?)

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Je několik způsobů. Vykuchat, rozporcovat a stáhnout jednotlivé díly. Nebo naříznout kůži za hlavou, prsty se dostat pod kůži, a stáhneš ji jen v prstech. Podobně lze stáhnout, když nařízneš kůži z obou stran vedle hřbetní ploutve po celé délce.



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 456 zobrazení
3.6.2014 v kategorii Zvířata Andělka
+2 bodů
5 odpovědí 233 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 370 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 299 zobrazení
0 bodů
1 reakce 178 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 810 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 212 zobrazení
0 bodů
22 odpovědí 4.8k zobrazení
...