0 bodů
706 zobrazení
v kategorii Ostatní frantaXX Registrovaný (298 bodů)

A jake znate jeste vystizne vyrazy?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)
označeno jako nejlepší reakce frantaXX
 
Nejlepší reakce

Nemyslím si, že by si kněží zasloužili takový hon na čarodějnice. V množství kněží je pár hnusných všiváků, to ano. O těch se mluví, píše. Ale obrovský počet anonymních, bezejmenných, neznámých kněží obrovskému množství lidí slouží jako terapeuté u zpovědnic, nenechává lidi osamocené, opuštěné před oltářem. Protože ten kdo v boha věří, má život snadnější, ví, že není sám, že má boha, který jeho činům dává smysl. Obrovskému množství lidí kněz pomáhá. (finger) Porovnejme třeba kněze a fotbalové nebo hokejové profousy. Jaký je v nich rozdíl? Na koho více lidé a jejich daně doplácejí? Kdo nadělá více škody? (finger) Je to jen diskuze, berme to tak. Není poptřeba se se stavět ostře do opozice, hádat se, ale můžeme diskutovat. Jednomu knězi se podařilo víru v boha ze mně vytlouct. Takže v boha nevěřím, ikdyž se ho bojím. Ale myslím si, že kněz si zaslouží více úcty než třeba fotbalista, herec, zasebavražděná zpěvačka, politik anebo nějaký podržtaška. Tito lidé tohle všechno dělají pro své obohacení. Kněz slouží. A nic na tom nemění pár parchantů.

PS. Až teď jsem se začetla do otázky, Proč se lidé nechávají církví oblbnout. Proč se nezeptáte, proč se lidé nechávají oblbnout reklamami, dýlerům, bankami, pojišťovnami, podomními prodejci. Zlatá církev proti těmhle grázlům!

frantaXX Registrovaný (298 bodů)

inka, hezka odpoved, ale knez to taky nedela zadarmo a ma az moc pekny plat - ze statni kasy, ne z cirkve nebo Vatikanu. Tebe naucili mit strach z Boha, a to je od nich spatny.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Františku, mnohem raději jdu před nebo za lidmi, kteří jdou z kostela, než za lidmi, kteří jdou z hospody, z baru, z fotbalu. A budu mnohem raději, když mé daně půjdou na plat kněze, než na policii na stadionu, na sociální dávky našich spoluobčanů, kteří hodně velkou část nechají v hernách a po hospodách. Kněze jsem ještě nikdy neviděla utrácet za luxuxní zboží, dovolené, děvky. Takto utrácejí ti, kteří mě, tebe a nás o peníze nějakým způsobem obrali tak, že třeba vytunelovali, podvedli, unikli z placení daní. :^) Je tolik průserů v tomhle státě! Kdyby byly všechny takové, jako je činnost kněze! :o Jestli někdo věří v boha nebo ve zlaté tele a nikomu tím neubližuje, je to pouze a jen jeho niterní rozhodnutí.



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Protože nosí - nejčastěji, černé sutany.

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Třeba flanďák



Související témata

0 bodů
7 odpovědí 375 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 209 zobrazení
12.6.2014 v kategorii Společnost frantaXX Registrovaný (298 bodů)
+3 bodů
4 odpovědí 229 zobrazení
0 bodů
1 reakce 239 zobrazení
1.7.2014 v kategorii Zdraví, krása Polák Jaroslav
0 bodů
0 odpovědí 397 zobrazení
27.10.2018 v kategorii Mobily Keidic
0 bodů
0 odpovědí 608 zobrazení
0 bodů
1 reakce 600 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 487 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 183 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
...