0 bodů
123 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Máte nějaký vlastní návod?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Dost dlouho na mírném ´plameni´ vaříš cukrový roztok, až posléze začne houstnout a tmavnout - takhle jeto jednoduché.
Občas jej používám na omáčky ke steakům.
;-)





Související témata

0 bodů
2 odpovědí 468 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 270 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 267 zobrazení
0 bodů
1 reakce 697 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 335 zobrazení
0 bodů
1 reakce 238 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 646 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.7k zobrazení
0 bodů
1 reakce 276 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 252 zobrazení
...