0 bodů
130 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Když udělám salát (rajčata, okurka, paprika, cibulka....) a připravím si zálivku (balzamiko, špetka soli, špetka cukru, špetka pepře, oliváč) mám to smíchat hned? Nebo dát do lednice salát a zálivku zvlášť a při nandání polít zálivkou? Jak do děláte vy? Smícháte do hned všechno dohromady?

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

2 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Nedělám zálivku zvlášť, takže
- nakrájím zeleninu (rajčata, okurky, papriky, cibuli, ředkvičky, avokado...)
- přidám cukr a sůl, promíchám, nechám ´uležet´
- teprve pak vodu a citron (nepoužívám ocet)
- olej používám jen na listový salát (hlávkový, rukolu, polníček, zelí...)
:o
A lepší, než olivový je ořechový.



0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Dost často zálivku nedělám vůbec, pokud ano, tak ji dávám hned při přípravě



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 737 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 129 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 171 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 627 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 276 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 197 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 253 zobrazení
0 bodů
1 reakce 231 zobrazení
0 bodů
1 reakce 197 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 573 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
...