0 bodů
431 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Z jakého masa? To kupované mleté nechci. Minule to bylo samá chrupavka a podíl masa 63%. Chtěl bych si pochutnat.

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+2 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)
 
Nejlepší reakce

U řezníka si vyberte kousek libového bůčku a kousek plecka. Na počkání vám ho namelou. Ale musíte si říci, že chcete namlít bez kůže, která může připomínat chrupavku. A jestli chcete luxus, nechejte přimlít i kousek hovězího.

Děkuji



+1 bodů

Toto je nejlepší sekaná, kterou dělám už spousta let!

zadejte popis obrázku zde

zadejte popis obrázku zde

zadejte popis obrázku zde

zadejte popis obrázku zde

zadejte popis obrázku zde

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Barbakane, ty ses minul povoláním, a čím jsou mazané ty toustíky?

mowla Domácí (2.9k bodů)

No jo - sekačka v pohrudnici...
Vynikající...
:D

Vychladlým výpekem z pod sekané. Mňamička. (talk)

taky mi to dalo práci, sehnat síť, ale mám tak ještě ze dvě kila. A v neděli bude opět sekačka. (whew)

mama Pokročilý (1.2k bodů)

No, jo, voní to až sem......



Související témata

+3 bodů
1 reakce 178 zobrazení
14.9.2015 v kategorii Finance podnikání michal vrana
0 bodů
3 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 262 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 617 zobrazení
0 bodů
1 reakce 242 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 234 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 273 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.3k zobrazení
9.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
4 odpovědí 6.7k zobrazení
0 bodů
1 reakce 554 zobrazení
...