0 bodů
176 zobrazení
v kategorii Právo a zákony

Měl jsem několik let problémy. Pak jsem přešel k jinému lékaři a ten mi během pár dní vyléčil. Je to opravdu specialista. Nebude se brát jako úplatek když mu přinesu flašku alkoholu? Abych pak z toho neměl problémy. Ten lékař mi ale strašně pomohl a chci se mu revanžovat. I když měl už po pracovní době tak se mi věnoval a byl strašně moc ochotný.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Když byste mu ji nabízel dopředu, za nějaký výkon, bylo by to uplácení. Pokud Vás vyléčil a pomohl Vám, tak jako poděkování by to mohl přijmout.....(nod)



0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Hlavně mu nepřines nějaký patok - lahev dobrého alkoholu je OK - jako poděkování (ne úplatek).
:o

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Zdála se mi pro ženu lékařku láhev nevhodná, tak jsem jí přinesla kytici a ona mi řekla, že kytky nepije :D

mowla Domácí (2.9k bodů)

Baže - co s kvítkem??
:D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Jinde jsem to zkusila s láhví Ballantinky a taky jsem narazila. Pan doktor mi napsal, že není potřeba dávat věcné dary. Jestli měl zájem o finanční dar jsem se už raději neptala :D

mowla Domácí (2.9k bodů)

..."napsal"...?
Nezdvořák...
Mně se stalo, že mi doktor řekl, že tu lahev mám schovat a vypijem ji příště... No - a příště nebylo tak daleko, jak by se původně mohlo zdát, jeho to stálo taky jednu...
:D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

No, napsal. To bylo totiž takové korespondenční léčení. Poskytl mi akorát jednu hodinovou konzultaci ( hrazenou pojišťovnou ) a dál už jsem si s ním jen psala maily. Docela mi pomohl, ale už si ho netroufám znovu obtěžovat (shake)



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 144 zobrazení
...