Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Teď říkali v rádiu že den předem namočené řízky v tatarce.
To jsem ještě neslyšel. Proč se to dělá? Jakou to má výhodu? Nic mi nenapadá.

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+3 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Třeba kuřecí řízky, naložené na noc v jogurtu, to je paráda. To mám vyzkoušené. Takže si myslím, že i vepřové řízky v tatarce musí být bezva.

ježura Registrovaný (35 bodů)

S tatarkou jsou vynikajicí ze všech druhů masa,téma padlo u otázky Musí se řízek obalovat v mouce?



+2 bodů

tak asi jako jednoduchá marináda
je v tom (kromě majonézy) okurka, koření, ocet i hořčice, citrónová šťáva...
aby se maso líp kousalo a snad i intenzivněji chutnalo

počítám teda, že jsou to řízky napřírodně nebo že se to vobaluje až potom



Související témata

0 bodů
7 odpovědí 659 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.9k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.0k zobrazení
8.4.2014 v kategorii Ostatní Slavěna
+2 bodů
6 odpovědí 560 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 323 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.2k zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 2.4k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 314 zobrazení
...