Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
1.9k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Poradno, poradno jaké maso na řízky? Dostal jsem strašnou chuť na řízek (smažený , obalovaný). Mám tu maso. 1. kýta, 2 . vepřová pečeně bez kosti, 3. krkovice. Co mám šoupnout rozmrazit? Manželka je na školení v Německu, ještě že popisuje pytlíky v mrazáku. Dík za odpověď

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+4 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)
 
Nejlepší reakce

Lze použít všechny druhy. Z kýty a pečeně jsou řízky suché, z krkovičky šťavnaté.



0 bodů

Děkuji jdu do krkovičky. (y)

boruvka Registrovaný (403 bodů)

Také je mám nejraději.



Související témata

+1 bodů
8 odpovědí 288 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 659 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 427 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 296 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 885 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.3k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 773 zobrazení
...