0 bodů
2.0k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Poradno, poradno jaké maso na řízky? Dostal jsem strašnou chuť na řízek (smažený , obalovaný). Mám tu maso. 1. kýta, 2 . vepřová pečeně bez kosti, 3. krkovice. Co mám šoupnout rozmrazit? Manželka je na školení v Německu, ještě že popisuje pytlíky v mrazáku. Dík za odpověď

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+4 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)
 
Nejlepší reakce

Lze použít všechny druhy. Z kýty a pečeně jsou řízky suché, z krkovičky šťavnaté.



0 bodů

Děkuji jdu do krkovičky. (y)

boruvka Registrovaný (403 bodů)

Také je mám nejraději.



Související témata

+1 bodů
8 odpovědí 450 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 840 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 704 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.3k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.4k zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 416 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.7k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 967 zobrazení
...