0 bodů
2.0k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Poradno, poradno jaké maso na řízky? Dostal jsem strašnou chuť na řízek (smažený , obalovaný). Mám tu maso. 1. kýta, 2 . vepřová pečeně bez kosti, 3. krkovice. Co mám šoupnout rozmrazit? Manželka je na školení v Německu, ještě že popisuje pytlíky v mrazáku. Dík za odpověď

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+4 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)
 
Nejlepší reakce

Lze použít všechny druhy. Z kýty a pečeně jsou řízky suché, z krkovičky šťavnaté.



0 bodů

Děkuji jdu do krkovičky. (y)

boruvka Registrovaný (403 bodů)

Také je mám nejraději.



Související témata

+1 bodů
8 odpovědí 377 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 757 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 629 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.2k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.4k zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 351 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 951 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 910 zobrazení
...