0 bodů
489 zobrazení
v kategorii Elektrospotřebiče Lewis Registrovaný (129 bodů)

Nebo se jen dá pod desku linky a přidělá se ta deska na dvířka?

Vestavnou myčku nemám, a plánuji její koupi ale nevím, zda mám počítat i s investicí do skřínky. Myslím takovou skřínku, jako je třeba na troubu, která má boky, sokl atd.

Všem předem děkuji za odpovědi

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No standarten asi ne .....ale rozmerove takove skrinky koupis... nebo se daji pomerne jednoduse vyrobit ...bidro doma na kolene to zvladne kadny primerny kutil ...nebo profi ...staci si vybrat ...:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Myčky, které jsem zatím ´potkal´, se montovaly mezi skříňky (mají vlastní nožičky) a sokl se řešil překryvný přes celou stranu linky (ne pro každou skříňku zvlášť).
Takže stačí dvířka.

+2 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Našla jsem ti stránku, kde se píše o dodatečně vestavěné myčce nádobí :
http://www.bydleni.cz/clanek/Dodatecna-vestavba-mycky_2700 :)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Proč tak komplikovaně? Koupila jsem myčku, nevešla se pod desku. Přišel stolař a desku zkrátil, dolní skříňku zrušil. A bylo to. Na myčce mám skleněnou desku, prkno a používám ji jako odkládací plochu.

Lewis Registrovaný (129 bodů)
Upraveno Lewis

Já mám linku vysokou, my se tam vejde, mám tam normální myčku, ne vestavnou, ale uvažuji o koupi vestavné, a nevím, zda se na ni musí koupit i nějaká skřínka, nebo zda tam jen myčku zasunu a přidělám na dvířka tu desku v barvě linky?

Boky a vrch vidět nepůjde, mám linku Ikea a na vrchu mám pracovní desku, myčka bude pod ní, mám mezi skřínkami mezeru 60cm na šířku, ale nevím právě, jesli se tam cpe jen ta myčka, pokud ano, tak je to super. Děkuji za reakce.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já pořád nerozumím. Vestavná myčka má nehezké plechové boky a horní plochu. Dvířka má smaltovaná. Vestavuje se místo skříňky dost nafest. Ale smaltovaná nebo nerezová nebo jiná, dvířka jsou daná výrobcem. Ve dvířkách je nějaká elektronika a násypy a takové blbosti. Když vám nesedne do mezery kterou máte, nebude to fajn, protože je myšleno, že boky a vrch bude napasován v lince a nebude vidět.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 201 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 837 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 191 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 199 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.7k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 320 zobrazení
0 bodů
1 reakce 212 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 132 zobrazení
28.1.2016 v kategorii Elektrospotřebiče JANA 36
...