Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
950 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Dáváte ho do ledničky? Nebo ho můžu nechat v krabičce za oknem?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

2 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Obvykle je v běžné pokojové teplotě nechám dozrát (prodávají se nezralé), pod poklopem. A pak je, obvykle, sním.
;-)
Jenom asi jednou jsem jich koupil dvě krabice najednou a to jsem je po dozrání dal i s poklopem do lednice.



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Romadur zavřu i s obalem do skleničky od marmelády nebo od majonezy a víčko fest zatáhnu. Postavím na 2 3 dny na roh horní části kredence. V teple bezvadně dojde, uvnitř není nikde kousek bílého tvarohu a je úžasný! A nesmrdí po celém domě. :o Včera ráno jsem si koupila 2 kusy tvarůžku. Poprvé jsem trefila na to, že nemusím koupit celé balení. Rozkrájela jsem je na drobné kostičky, mírně natlačila do skleničky od jogurtu a zalila pivem. Jen tak, aby byly pod hladinkou. Páni, čerstvý chleba, máslo, cibule, zbytek toho piva, lahoda úžasná. Skvělá večeře to byla :o



Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 387 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 720 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 431 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 4.8k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 1.0k zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 589 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 136 zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 87 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 317 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 90 zobrazení
...