0 bodů
134 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

V lednii? Za oknem? Například Romadůr.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já ho vždycky zavřu do velké sklenice od majonézy, víčko hodně dotáhnu a dám nahoru na kredenc. Podobně to udělám s tvarůžky. Podélně rozkrojím, daskládám do širší sklenice, tak do 1/3 zaliju pivem, víčko dotáhnu a šup s tím nahoru, do tepla, na kredenc.

Parádní nápad a jak dlouho to necháte v tom pivíčku proležet?

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Příjde na to. Někdy je teplo a dozrají do druhého dne. Někdy ob den, ale že by byly jedovaté druhý den? To nejsou. Jó a skleničku občas obrátit, aby pivko proteklo i k horním tvarůžkům. (giggle)



0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Podle stavu - ale už se mi nepodařilo zralý koupit ani nepamatuju, takže pár dnů ve sklenici někde v kuchyni určitě ("někde" - kde nezavazí - na lednici, na lince...)
Jakmile začne být měkký, dám jej do lednice - a tam vydrží, než na něj dostanu chuť - což nebývá dlouho.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 1.2k zobrazení
+1 bodů
1 reakce 98 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Erikaaa
0 bodů
3 odpovědí 764 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 440 zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 1.5k zobrazení
0 bodů
1 reakce 284 zobrazení
0 bodů
1 reakce 462 zobrazení
0 bodů
1 reakce 446 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 473 zobrazení
...