0 bodů
263 zobrazení
v kategorii Multimédia a hry

Chtěl bych se zeptat jestli dostávám nějaké žetony denně zdarma. Respektive když jsem dneska už všechny prohrál, jestli zítra dostanu nové žetony. Myslím ty online multiplayer hry zde na webu. A potom jednou jsem si zvolil s kým chci hrát, ale už nevím jak jsem to udělal.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+2 bodů
Dero Registrovaný (53 bodů)

Taky jsem prohrál žetony, neboj zítra dostaneš nové. Každý den po přihlášení dostaneš žetony zdarma.

To že sis mohl vybrat soupeře uděláš takto. Po kliknutí na hru (je jedno jakou: karty, lodě, šipky, dáma, šachy...to je jedno) klikneš nahoře vpravo na "hala". A v hale si můžeš vybrat s kým a za kolik chceš hrát, nebo vyzvat ostatní zvolením sázky. :o
Dyštak se ptej, hraju tyto hry už nějaký tejden tak tě klidně poradím.
No problemo (happy)



+1 bodů
Jahůdka Registrovaný (87 bodů)

Tyto http://www.hry.onlinepohoda.cz Aby nebyla na webu jenom poradna tak jsem tam přidal ještě hry (aby nebyl na hlavní stránce odkaz jen na poradnu). Pokud se budou hrát, nechám je. Jiné hry ale přidávat nebudu , nechci z webu dělat herní server. Původní záměr domény onlinepohoda.cz je jiný. Budu se snažit pokračovat v původním plánu. A to je vybudování několika projektů. Poradna byl první , ten se pomalu rozjíždí, druhý bude něco jako receptář. Kde budou lidé nahrávat své výrobky a dávat návody atd.. Další budou online recepty, kde také uživatelé budou nahrávat své recepty s fotkama. Potom foto server (miluji fotografování tak taky proto udělám foto server), také tam budou uživatelé nahrávat fotky přírody, krajinek atd... No těch projektů bude spousta. A proč to píšu?
Obdržel jsem už asi 3 emaily proč je poradna na subdoméně a ne na hlavní doméně onlinepohoda. Tak kdyby se na to chtěl třeba někdo zase zeptat. Onlinepohoda bude jako rozcestník kde si vyberete jednu z výše uvedených služeb.

Kdyby ještě něco, ptejte se, mě se už odpovědi nezapočítávají do "Nejvíce odpovědí
tento měsíc:"
Vyřadil jsem se. :)

0 bodů
Jahůdka Registrovaný (87 bodů)

Tak zatím si držím v tabulce 1 místo (muscle). Jsem zvědav kdo mi předjede. Hraju teď po stovkách, nerad bych to prohrál (rofl).

0 bodů

Ještě mi řekněte, proč je v tabulce nej 5 tak málo lidí s žetonama, když třeba na těch šachach co tam jsou je online 5000 lidí? To mi není jasný.

0 bodů

Teď třeba 6274 lidí hraje šachy. Není přece možné že to všechno prohrajou ne?

0 bodů
Jahůdka Registrovaný (87 bodů)

Je to proto že ta tabulka top 5 je jenom za hraní na onlinepohoda.cz , když někdo hraje ty hry na jiných stránkách, tak mají zase statistiku těch stránek (statistiku té domény). Takže tichto 5 hráčů je co mají nejvíc zde na webu. Hraní z ostatních domén se tam nepočítá. Ale počet hráčů je skutečný. Kolikrát hraje ty šachy i 8000 lidí najednou. Když si dáš halu, tak uvidíš všechny vypsané místnosti.

0 bodů

Jaké hry? Prošel jsem celou poradnu ale nikde žádné nevidím.



Související témata

0 bodů
0 odpovědí 264 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 409 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 1.0k zobrazení
19.5.2014 v kategorii Multimédia a hry Luboš Kozel
0 bodů
2 odpovědí 506 zobrazení
16.4.2014 v kategorii Multimédia a hry Vrága Štěpán
+2 bodů
1 reakce 641 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 155 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 220 zobrazení
24.10.2015 v kategorii Počítače, internet anonym
+3 bodů
0 odpovědí 125 zobrazení
24.10.2015 v kategorii Zdraví, krása anonym
+3 bodů
0 odpovědí 148 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 196 zobrazení
...