0 bodů
172 zobrazení
v kategorii Škola, příklady

Moc mi nejde učení a nebaví mě dějepis a zeměpis. Jaký předmět budu v životě nejvíc potřebovat? Zaměřím se na něj. Asi bych měl zlepšit matiku co? Tu si myslím že se mi bude jednou hodit. A ještě nějaký předmět se mi bude hodit? Abych se na něj zaměřil.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Když se ohlédnu zpět, tak vlastně nemám co bych poradila. Ono nějak to všeobecné vzdělání člověka naplní a možná si ani neuvědomí, že znalosti získal ve škole. Taky mne nebavil dějepis, ale to jsem zdaleka nebyla jediná a naučit se to šlo, teď na stará kolena doháním, co jsem ve škole zanedbala. Rozhodně je nutné znát co nejlépe mateřský jazyk a nějaký jazyk navíc se hodí ( to jsem taky podcenila ). Naštěstí pro mne jsme v 8. třídě ZŠ měli bezvadného fyzikáře, který byl sice velmi přísný, ale hlavně mne naučil stále si pokládat otázky a hledat na ně odpovědi. To je nejcennější devíza, kterou jsem si ze školy odnesla a využívám ji celý život.



0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Všechno závisí na vašem dalším zaměření. Co chcete v životě dělat ? Nedá se specifikovat, co budete a co ne potřebovat bez dalších informací . Snad jen pro politickou karieru můžete učení hodit za hlavu, tam stačí mít hroší kůži.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

A taky velkou slovní zásobu. (think)



Související témata

+1 bodů
2 odpovědí 616 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 195 zobrazení
0 bodů
1 reakce 297 zobrazení
0 bodů
1 reakce 315 zobrazení
0 bodů
1 reakce 212 zobrazení
0 bodů
1 reakce 173 zobrazení
25.11.2016 v kategorii Škola, příklady little_lili
0 bodů
0 odpovědí 139 zobrazení
...