+1 bodů
96 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
Dobrý den s přítelem jsme spolu už přes rok ale já stále neznám osobně nikoho z jeho rodiny. Už jsem se ho na to několikrát ptala a on mi na to vždycky řekne že všechno má svůj čas. Teď jsme se domluvili a on mi říkal že už by to mělo být brzy, údajně v nejbližších měsících (září, říjen). Vím že je tady na toto opatrný, s moji rodinou se taky nechce moc seznamovat. A já bych se naopak z jeho rodinou chtěla seznámit. Já se na to moc těším,ale bojím se že to nevyjde. Teď jsme byli spolu na výletě a když se ho sourozenec zeptal s kým tam byl tak řekl že s jednou holkou ale neřekl že se svoji holkou. A tak si říkám že když to teď neřekl tak jestli to třeba řekne o měsíc později? Co myslíte vy? Nechci už se ho zase ptát, kdy jim to řekne, proč to ještě neřekl atd. Už jsem se na to ptala milionkrát a už je mi blbé se na to stále ptát, ani mě to nebaví, on ví že si to moc přeji, tak co mám ještě pro to víc udělat? Jak myslíte že to dopadne? Myslíte si ze jim to třeba do konce roku řekne? Ani nevíte jak moc bych si to přála, ale nechci se vnucovat a nebo doprošovat. A slíbila jsem mu že už o tom nebudu mluvit, že už jsme se o tom bavili hodnekrat. Tak se nechci zase znovu ptát, když vím že mu to vadí když se furt na to ptám. Ale někdy mám chuť se zase zeptat jestli to opravdu platí a nebo proč už jim to neřekl jak jsme byli na dovolené atd. Nechci ho zbytečně tím naštvat a taky na to nechci pořád myslet, ale často na to myslím a bojím se že je ještě dlouho nepoznám. Co mám dělat? Myslíte že někoho z nich brzy poznám a nebo ne? Děkuji za odpověď

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

To mi připadá docela podivné. Možná hloupá otázka, ale víte vůbec, jak se přítel jmenuje ? viděla jste jeho doklady ? víte, kde pracuje ?

Žádejte po něm okamžitou odpověď proč se skrývá před vaší rodinou a proč vás skrývá před svoji rodinou. Normální to není, skoro bych se ho bál, pokud bych byl ve vaši kůži.

".....slíbila jsem mu že už o tom nebudu mluvit,...." on po vás požadoval slib, že se ho nebudete ptát na jeho rodinu ?  

Tak nějak se mi zdá, že s vámi hraje nějakou podivnou hru a chce v ní vystupovat jako anonymní osoba. PROČ ???

Ptáte se "co mám dělat?". Moje odpověď je jednoduchá. Odpovděl bych mu " Dnes se chci vidět s tvými rodiči, jinak se již neuvidíme spolu, vyber si".

To je nesmysl co jste tu napsala! Samozřejmě že znám jeho jméno a že jsem viděla jeho doklady, vy si myslite že jsem úplně blbá nebo co!? Chtěla jsem poradit od normálních lidí a ne od takového individua jako jste vy! Nezlobte se, ale podle toho co jste tu napsal/a tak mi připadáte jako člověk který patří do psychiatrické léčebny, protože to co jste napsal/a tak opravdu není normální! Jděte se léčit! Kdybych vás znala tak bych vám to domluvila u mého otce nějaké konzultace, on je totiž psychiatr a určitě by vám předepsal nějaké prášky proti paranoie, protože mi připadate že jste paranoidní! Zamyslete se nad sebou! Mmyslela jsem si že mi tady odpoví a napíše názor nejaky normální člověk a ne takové individum jako jste vy opicaku! Kdybych věděla že mi tady někdo napíše takovou slohovku plnou nesmyslů tak bych tu radši nic nepsala. Každá věta co jste tu napsal/a je jeden velký nesmysl. Opravdu se jděte vyšetřit protože to co jste tady napsal není normální a mám pocit že jste nad tím co píšete vůbec neuvažoval, škoda, ale i takoví lidé jako jste vy na světě musí být
opicak Registrovaný (769 bodů)
Vážená, vidím, že jste docela hysterická . Omlouvám se, že jsem napsal svůj názor. Léčit se nepotřebuji, ale vy se zkuste svého psychiatra (tím myslím otce) zeptat, zda jste sama normální, pokud prožíváte takový vztah s tak podivným člověkem  Proč se ptáte na poradně, když máte takové možnosti doma, proč se neptáte otce?

A jinak jste to uhodla hned v první či druhé větě co si o vás myslím.




Související témata

0 bodů
5 odpovědí 233 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 189 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 214 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 206 zobrazení
...