+1 bodů
460 zobrazení
v kategorii Ostatní
Slyšela jsem že když necháte rozpustit v kastrolu cukr tak že vznikne skvělej karamel. Nechal jsem rozpustit cukr pořád ho míchal a když byl hnědý tak jsem to vypnul. Po vychladnutí to bylo tvrdé jako kámen a nedalo se ani paličkou na maso useknout. Kde jsem udělal chybu? Proč to tak ztvrdlo ?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Aby se z něj nestal kámen musíš do cukru při vaření vmíchat trochu vody a kousek másla. Přesný poměr najdi v nějakém receptu.




Související témata

+1 bodů
1 reakce 367 zobrazení
21.8.2015 v kategorii Ostatní Marcela
+3 bodů
2 odpovědí 1.3k zobrazení
30.9.2015 v kategorii Auto moto Košťál Martin
0 bodů
4 odpovědí 207 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 492 zobrazení
0 bodů
1 reakce 140 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 723 zobrazení
19.8.2015 v kategorii Kutilství, návody Špráchal
+1 bodů
1 reakce 502 zobrazení
14.7.2015 v kategorii Zdraví, krása Káča
...