0 bodů
390 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Dává se na brambory celý, nebo drcený kmín?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+1 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

dávam celý.
ale bez sáčku (prípadne dózy).

(smoking)

image


0 bodů

Dávám celý.

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Celý, ale drcený by stejně dobře posloužil.

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Cely ci drceny ...to je uplne fuk...kmin se do brambor dava... jak uz vedely nase babicky proto ze i hlizy brambor jsou mirne jedeovate ...kmin ty spatne slozky neutralizuje ...takze se tam nedava jen kvuli chuti a vuni ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Dávám jen celý, už ze zvyku....

0 bodů

Pokud nedáváš kmín římský, tak celý! Ten drcený je už vyčichlý!



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
1 reakce 217 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 648 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 395 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 268 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 440 zobrazení
0 bodů
1 reakce 324 zobrazení
0 bodů
1 reakce 604 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 336 zobrazení
...