0 bodů
1.3k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 455 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 517 zobrazení
0 bodů
1 reakce 322 zobrazení
0 bodů
1 reakce 222 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 673 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 405 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 280 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 264 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 281 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
...