0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 535 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 566 zobrazení
0 bodů
1 reakce 371 zobrazení
0 bodů
1 reakce 274 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 871 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 471 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 480 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 301 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 318 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
...