0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 419 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 449 zobrazení
0 bodů
1 reakce 243 zobrazení
0 bodů
1 reakce 207 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 601 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 381 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 237 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 247 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 266 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.0k zobrazení
...