0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 477 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 530 zobrazení
0 bodů
1 reakce 342 zobrazení
0 bodů
1 reakce 240 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 710 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 423 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 301 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 280 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 292 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
...