Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
350 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Dává se na brambory celý, nebo drcený kmín?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

6 reakce

+1 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

dávam celý.
ale bez sáčku (prípadne dózy).

(smoking)

image


0 bodů

Dávám celý.

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Celý, ale drcený by stejně dobře posloužil.

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Cely ci drceny ...to je uplne fuk...kmin se do brambor dava... jak uz vedely nase babicky proto ze i hlizy brambor jsou mirne jedeovate ...kmin ty spatne slozky neutralizuje ...takze se tam nedava jen kvuli chuti a vuni ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Dávám jen celý, už ze zvyku....

0 bodů

Pokud nedáváš kmín římský, tak celý! Ten drcený je už vyčichlý!



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
1 reakce 189 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 564 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 359 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 207 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 398 zobrazení
0 bodů
1 reakce 296 zobrazení
0 bodů
1 reakce 525 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 276 zobrazení
...